Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték már több, mint 2 milliárd dollárt kasszírozott össze

Ahogy az várható volt, újabb mérföldkőhöz érkezett a Bosszúállók: Végjáték, ugyanis hétvégén bevétele elérte a 2 milliárd dollárt.

Szombatra a Bosszúállók: Végjáték gigantikus finálé összbevétele elérte a 2 milliárd dollárt világszerte. A mostani rekordra mindösszesen 10 napra volt szüksége. Péntek este az amerikai mozik 40,6 millióval zártak, összesen pedig eddig 514 millió dollárt forgalmaztak a filmből Észak-Amerikában, miközben a világ más országaiban sem találtak ellenfélre a Bosszúállók, 88,2 millióval már túlszárnyalták a Bosszúállók: Végtelen háborút, s jelenleg a jól megérdemelt második helyet foglalják el James Cameron rendező Avatar alkotása mögött.

Az elmúlt hónapokban másról sem lehet már olvasni, hogy mennyi rekordot döntött meg a Marvel Moziverzum huszonkettedik filmje – a legnézettebb előzetes, a legtöbb eladott jegy elővételben, a legjobb nyitónap, a legjobb nyitóhétvége -, a Bosszúállók: Végjáték, ami még a Bosszúállók: Végtelen háború előzménytől is sikeresebb a rajongók körében, de elemzők szerint az Infinity Saga fináléja a következő napokban, hetekben újabb rekordra tehet szert, hiszen nem tartják lehetetlennek, hogy beérje a Titanicot, ami máig tartja a második helyét a világ legtöbbet termelt mozifilmek pódiumán. Az első helyen továbbra a 2019-ben bemutatott Avatar-film csücsül, ám abban a szakértők nem biztosak, hogy látunk-e trónfosztást.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról, de összegyűjtöttük valamennyi általunk kiszúrt utalást a filmből, valamint megnéztük, hogy mely jeleneteket manipulálták az előzetesek és a marketing idejére.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Deadpool 3. része mikor érkezik?

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?

Kévés Bence Mihály

Koncepciós rajz mutatja meg, hogy milyen lett volna a fiatal Thanos

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon