Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték újabb rekordot tudhat magáénak

A Bosszúállók: Végjáték első előzetesének nézettsége minden rekordot megdöntött, majd következett az újabb rekord, az első órában erre váltottak legtöbben jegyet.

A Bosszúállók: Végjáték első előzetesének nézettsége minden rekordot megdöntött, majd következett az újabb rekord, az első órában erre váltottak legtöbben jegyet.

Még be sem mutatták, de már most több rekordot megdöntött. A hét elején a Marvel Studios hivatalosan is elindította a Bosszúállók: Végjáték jegyelővételét, és alig telt bele egy órába, hogy elhódítson egy rekordot a Star Wars: Az ébredő Erő hetedik résztől, azaz, hogy az első órában a Végjátékra váltottak legtöbbet jegyet. Statisztikák szerint az első órában háromszor több jegyet adtak el elővételben, mint tavaly ilyenkor a Bosszúállók: Végtelen háború előzményre. Az őrült rohamot a szerverek sem bírták, több oldal is lehalt, miután a rajongók megrohanták az online kasszákat, hogy elsők között üljenek be az év egyik legjobban várt mozifilmjére.

A Fandago értesülései szerint a Marvel Studios egy egészen elképesztő rekordot állított fel az Egyesült Államokban, elővételben soha ennyi jegyet nem adtak el egy filmre, mint a Bosszúállók: Végjátékra, mindösszesen hat óra elég volt neki, hogy élre törjön, s olyan nagy blockbustereket utasítson maga mögé, mint a Star Wars franchise.

A Végtelen háború fináléja után érthető volt, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy kik maradnak életben a Marvel Moziverzumban, hogyan állítják meg Thanost a menetelésében, Marvel Kapitány ereje mennyire segít majd a Bosszúállóknak, lesz-e időutazás, Tony Stark kiszáll-e, egyszóval rengeteg kérdésre választ kapunk a Bosszúállók negyedik részében. Elemzők szerint a Végjáték nagyon erősen nyithat a mozik kasszái előtt is, első hétvégéjén több mint 800 millió dollárt hozhat a stúdiónak, ami kis híján a büdzsé kétszeresét jelenti pár nap leforgása alatt.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
13
Shares
Previous Article
Joker

Beteg és sötét lett a Joker első teaser előzetese

Next Article
Fekete Özvegy

David Harbour és Rachel Weisz is tárgyal a Fekete Özvegy-film szerepéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!