Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték rekord bevétellel kezdhet nyitóhétvégéjén

Szakértők szerint, azzal, hogy a Disney előrébb hozta a Bosszúállók: Végjáték kínai bemutatóját, minden rekordot megdönthet nyitóhétvégéjén a film.

Szakértők szerint, azzal, hogy a Disney előrébb hozta a Bosszúállók: Végjáték kínai bemutatóját, minden rekordot megdönthet nyitóhétvégéjén a film.

Afelől nem kell aggódnunk, hogy a Marvel Moziverzum huszonkettedik része, a Bosszúállók: Végjáték ne lenne kasszasiker, de arra talán kevesen számítottak, hogy már első hétvégéjén, akár a 800 millió dolláros bevételre is szert tehet világszerte a Marvel Studios, köszönhetően az előrehozott kínai bemutatónak. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Disney tegnap egy csodálatos új poszterrel jelentették be, hogy Kínában korábban fogják bemutatni a filmet, ezzel több európai országot is megelőznek majd egy nappal, Észak-Amerikáról már nem is beszélve, ami ahhoz vezethet, hogy a finálé rögtön egy világrekorddal kezdjen a kasszák előtt. A Bosszúállók: Végtelen háború 640,4 millió dollárral nyitott a kasszáknál első hétvégéjén, ami már önmagában is rekordnak számított – végül bő két milliárd dollárral gazdagította a Disney zsebét -, ám Box Office szakértők szerint még ez is eltörpül majd a Végjáték mellett, ugyanis a kínai bemutatóval akár a 850 millió dollár sem elképzelhetetlen első hétvégéjén.

Még be sem mutatták a Bosszúállók: Végjátékot, de már tavaly az első előzetessel rekordot döntött, azelőtt soha annyian nem néztek meg egy előzetest 24 óra alatt, mint a Végtelen háború folytatásét, így akárhogy is alakul majd a Bosszúállók Thanos elleni harca, a film számos rekordot megdönt majd a premier után, s még az sem elképzelhetetlen, hogy bruttó bevétele elérje, vagy meghaladja az Avatar-filmét 2009-ből. A kasszák világszerte jövő hét kedden nyitnak, amikor is már megvásárolhatod a mozijegyet az április 25-én érkező kalandra.

Bosszúállók: Végjáték

Total
28
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Mindenki ott van a Bosszúállók: Végjáték kínai poszterén

Next Article

Megvan a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!