Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték rekord bevétellel kezdhet nyitóhétvégéjén

Szakértők szerint, azzal, hogy a Disney előrébb hozta a Bosszúállók: Végjáték kínai bemutatóját, minden rekordot megdönthet nyitóhétvégéjén a film.

Afelől nem kell aggódnunk, hogy a Marvel Moziverzum huszonkettedik része, a Bosszúállók: Végjáték ne lenne kasszasiker, de arra talán kevesen számítottak, hogy már első hétvégéjén, akár a 800 millió dolláros bevételre is szert tehet világszerte a Marvel Studios, köszönhetően az előrehozott kínai bemutatónak.

A Disney tegnap egy csodálatos új poszterrel jelentették be, hogy Kínában korábban fogják bemutatni a filmet, ezzel több európai országot is megelőznek majd egy nappal, Észak-Amerikáról már nem is beszélve, ami ahhoz vezethet, hogy a finálé rögtön egy világrekorddal kezdjen a kasszák előtt. A Bosszúállók: Végtelen háború 640,4 millió dollárral nyitott a kasszáknál első hétvégéjén, ami már önmagában is rekordnak számított – végül bő két milliárd dollárral gazdagította a Disney zsebét -, ám Box Office szakértők szerint még ez is eltörpül majd a Végjáték mellett, ugyanis a kínai bemutatóval akár a 850 millió dollár sem elképzelhetetlen első hétvégéjén.

Még be sem mutatták a Bosszúállók: Végjátékot, de már tavaly az első előzetessel rekordot döntött, azelőtt soha annyian nem néztek meg egy előzetest 24 óra alatt, mint a Végtelen háború folytatásét, így akárhogy is alakul majd a Bosszúállók Thanos elleni harca, a film számos rekordot megdönt majd a premier után, s még az sem elképzelhetetlen, hogy bruttó bevétele elérje, vagy meghaladja az Avatar-filmét 2009-ből. A kasszák világszerte jövő hét kedden nyitnak, amikor is már megvásárolhatod a mozijegyet az április 25-én érkező kalandra.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat