Bosszúállók: Végjáték

Mindenki ott van a Bosszúállók: Végjáték kínai poszterén

A Marvel Moziverzum minden ismert karaktere helyet kapott a Bosszúállók: Végjáték kínai poszterén.

A Marvel Moziverzum minden ismert karaktere helyet kapott a Bosszúállók: Végjáték kínai poszterén.

A Disney egy csodálatos posztert mutatott be a Marvel Moziverzum harmadik fázis fináléjához, amivel egy időben azt is megerősítették, hogy Kínában két nappal az Észak-Amerikai, és egy nappal a világ más országaival előbb mutatják be a Bosszúállók: Végtelen háború folytatását. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Valkűr (Tessa Thompson) a Thor: Ragnarök után először tér vissza a filmvászonra, amit a Marvel Studios a héten már megerősített egy karakterposzteren, azt azonban nem mondták ki eddig, hogy a karakter a filmben is feltűnik. Nos, a kínai plakát után biztosan kijelenthetjük, hogy Valkűr a Bosszúállókkal teljes mellszélességben fog harcolni Thanos ellen. Ezen felül Marvel Kapitány, Wong, Hangya és a Hadigép új páncéljában is látható, míg a kép alján azokat a hősöket ábrázolták, akik elporladtak a Végtelen háborúban.

A legérdekesebb, amit kiszúrhatunk a képen, hogy Amerika kapitány ismét visszakapta pajzsát, amit eldobott az Amerika kapitány: Polgárháború részben, mikor Tony Stark méltatlannak nevezte a pajzshoz. A háttérben úgy tűnik, mintha Thanos a Kvantumvilágból lépne ki, vagy a Doctor Strange filmből ismert Tükördimenzióból. Még mindig nehéz megjósolni, hogy pontosan mi fog történni a filmben, ám több bizonyíték is arról árulkodik, hogy a Bosszúállók visszamennek a múltba, hogy így fékezzék meg az Őrült Titánt. Ezzel kapcsolatban Anthony és Joe Russo elárulta, hogy nem is gondolnánk, mennyi spoiler került ki a filmről, jóval több, mint a Bosszúállók: Végtelen háború előtt volt.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

Lássuk hát a Borderlands 3 előzetesét!

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték rekord bevétellel kezdhet nyitóhétvégéjén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!