Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték karakterposzteri tisztázták, ki halt meg és ki élte túl a Megtizedelést

Egy hónappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt még mindig kérdőjeles volt, hogy kik élték túl Thanos megtizedelését.

Egy hónappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt még mindig kérdőjeles volt, hogy kik élték túl Thanos megtizedelését.

Azonban úgy tűnik, hogy a legújabb karakterposzterek után már nem kell további teóriákat gyártanunk arról, hogy kik élhették túl Thanos csettintését – hivatalos nevén a Megtizedelést – a Bosszúállók: Végtelen háború végén. Délután folyamán a színészek karakterük saját rajongói oldalán kezdték el osztogatni a posztereket, amelyeknek hála nemcsak a Föld legnagyobb hőseiről kaptunk képet, hanem visszatértek azok a szuperhősök is, akik nem voltak jelen a Végtelen háborúban, mert az univerzum egy másik pontján tartózkodtak éppen az események alatt, így róluk eddig nem derült ki, hogy életben maradtak-e.

A stúdió két ízben mutatta be a posztereket, vannak a színesek és vannak a fekete-fehér tónusban készültek, értelemszerűen az utóbbiak azokat a hősöket ábrázolják, akik nem élték túl az univerzum megfelezését. A Végtelen háború nagy fináléja egyértelművé tette, hogy az univerzum pontosan fele elporladt, csak éppen abban nem voltunk biztosak, hogy a hat eredeti Bosszúálló mellett kik élték még túl a Végtelen Kövek pusztító erejét. A sok szereplő között visszatért Happy Hogan (Jon Favreau), és a Thor: Ragnarökben debütált Valkűr (Tessa Thompson) is kapott egy-egy színész plakátot, ami azt jelenti, hogy ők minden bizonnyal túlélték a Megtizedelést, akárcsak Miss Potts (Gwyneth Paltrow), Tony Stark jegyese. Sajnos azonban Fekete Párduc testvérére, Shurira (Letitia Wright) nem számíthatnak a Bosszúállók a folytatásban, pedig sokáig mindenki abban a hitben volt, hogy ő lehet az új Tony Stark a Marvel Moziverzumban. Nick Fury (Samuel L. Jackson) is hasonló cipőben jár, miközben ő legközelebb abban a Pókember: Idegenben tér vissza, ami néhány perccel a Végjáték után kezdődik.

 

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat