Főoldal Filmek A Batgirl forgatási képen valaki jól helybenhagyta Barbara Gordont, tiszta vér a főhősnő arca
Filmek

A Batgirl forgatási képen valaki jól helybenhagyta Barbara Gordont, tiszta vér a főhősnő arca

Még jobban megcsodálhatjuk Batgirl jelmezét.

436
Batgirl

Az elmúlt napokban több forgatási fénykép is kiszivárgott az HBO Max saját gyártású Batgirl című filmjének glasgow-i munkálatáról. Múlt héten már láttuk a főhőst néhány lesifotós fényképén, majd nem sokkal később Leslie Grace közösségi felületén hivatalosan is megosztotta Batgirl jelmezét, tegnap pedig Brendan Fraser is feltűnt egy videón, ma pedig újabb forgatási képek jelentek meg a főhősről.

Jó néhány fotón láttuk Leslie Grace címszereplőjéről, előbb csak egy sejtelmes pólóban láttuk, majd később már jelmezben. De talán a most megmutatott felvételek szolgáltatják az eddigi legjobb képeket Barbara Gordonról, akit ezúttal is Gotham City védelmezőjének jelmezében láthatunk, és gyakorlatilag minden szemszögből megmutatták.

A múlt héten megjelent hivatalos kép vegyes fogadtatásban részesült, sok rajongó úgy érezte, hogy Batgirl jelmeze inkább emlékezteti őket arra, amit a The CW amerikai kábelcsatorna egyik DC Comics sorozatadaptációjában már láttak korábban, mintsem egy nagy költségvetésű filmre. Bár kezdetben sok volt a visszhang, nemtetszésüknek adtak hangot főként, időközben megbékéltek a ruhával. A legújabb fotókon pedig minden szemszögből megcsodálhatjuk Batgirl jelmezét, miközben valaki rendesen helybenhagyta a főhősnőt.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A színésznőt már láttuk több forgatási fotón, és egy hivatalos fényképet is közzétett karakteréről a közösségi oldalán. További szerepben Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események