J.K. Simmons Gordon

J.K. Simmons hivatalosan visszatér James Gordon szerepében az HBO Max Batgirl c. filmjében

Az Igazság Ligája után visszatér J.K. Simmons.

A hétvégi DC FanDome alatt kaptunk egy koncepciótervet a filmből, valamint megerősítették a készítők, hogy Barbara Gordon vörös hajjal lesz látható a filmben. És ez minden, pedig nagyon vártuk a bejelentést, hogy J.K. Simmons mindössze egyetlen egy szerepe után visszatér a képernyőre. Nos, úgy tűnik, nem kellett olyan sokat várnunk erre, mert Az Igazság Ligája után ismét James Gordon rendőrfőnök lesz a Batgirl című filmben.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk nagy felfedezettje, Jacob Scipio is feltűnik majd Leslie Grace mellett a Warner Bros és a DC Films Batgirl című filmjében. De őszintén szólva nem ez a legnagyobb szenzáció, hanem az, hogy J.K. Simmons szintén jelen lesz a forgatáson, hogy újra eljátssza Gordon rendőrfőnököt – adta hírül a Deadline. A rendezői székben Adil El Arbi és Bilall Fallah foglal helyet, akik korábban éppen a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk forgatásán dolgoztak együtt Scipioval. A Scipio által játszott karakter mögött álló részletek szintén nem ismertek.

A filmet az HBO Maxon mutatják be valamikor a jövőben (pontos dátum nem ismert még), és ezzel az egyik első olyan nagy DC-s alkotás, amely kizárólag a streameren debütál a DC Comics adaptációk új érájában – de szintén ezen a platformon fogják bemutatni majd a Kék Bogár adaptációját is. A Batgirl forgatókönyvén Christina Hodson dolgozik, a producer pedig Kristin Burr.

A cselekmény részletei egyelőre titkosak, mindössze azt tudjuk, hogy ebben az adaptációban Barbara Gordon, Gordon rendőrfőnök lánya lesz a főhős az álarc mögött. Barbara Gordon a Batgirl karakter legmeghatározóbb alakja, és 1961-ben mutatkozott be először Betty Kane néven. Batgirllel legutóbb az 1990-es évek Batman-filmjeiben találkoztunk, szóval csaknem három évtized telt el azóta, hogy Gotham City rendőrfőnökének lányával találkozunk.

Total
8
Shares
Previous Article

A Marvel Studios hátrasorolta a teljes 4. fázist a Pókember: Nincs hazaút c. filmtől kezdve, és az Indiana Jones 5. is késik

Next Article
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds egy rövid időre visszavonul a színészkedéstől

Related Posts