x
Filmek

[DC FanDome] Xolo Maridueña főszereplésével készül a Kék Bogár, mutatjuk a főhős jelmezét

Ütős lesz Kék Bogár jelmeze az önálló részben.

[DC FanDome] Xolo Maridueña főszereplésével készül a Kék Bogár, mutatjuk a főhős jelmezét
  • Publishedoktóber 17, 2021

Több közelgő alkotás karaktereit és uniformisait is leleplezték tegnap este a DC FanDome virtuális eseményén, köztük Black Adam pusztító erejét, a Shazam család és a főgonoszok jelmezeit, de a várva várt The Batman is bemutatott új karaktereket, illetve Barbara Gordon koncepciós tervét is láttuk. Most folytatjuk a leleplező sorozatunkat, ugyanis tegnap este tegnap először láthattuk, hogy a Cobra Kai sztárja, Xolo Maridueña főszereplésével érkező Jaime Reyes milyen jelmezt fog viselni az HBO Max Kék Bogár című készülő filmjében.

A filmet már korábban bejelentették, de eddig nagy volt a titkolózás körülötte. Angel Manuel Soto rendező, Gareth Dunnet-Alcocer író és Xolo Maridueña hármasa megosztott néhány koncepciórajzot arról a jelmezről, amelyet Jaime Reyes fog viselni a közelgő HBO Max streamingszolgáltóra érkező filmben. Mozgásban még nem láttuk, de biztosak vagyunk benne, hogy a hős rajongóinak leesett az álla a jelmeztől, mert rohadt jól néz ki.

A DC Comics képes regényeiben korábban is szerepelt néhány kiemelkedő latin-amerikai karakter, de ez az első alkalom, hogy egy önálló filmben egy latin-amerikai főszereplő kerül a figyelem középpontba. Reyes még a 2006-os Infinite Crisis című képregénysorozatban mutatkozott be, és Dan Garret és Ted Kord után ő a harmadik karakter, aki a Kék Bogár köpenyét felvette – azóta vitathatatlanul mindkét karakter népszerűsége háttérbe szorult.

A rajongók között akadnak olyanok is, akik jobban örültek volna, ha Kordot mutatják be először, de ez egy okos lépésnek tűnik a Warner Bros. részéről is. Elvégre a Pókember új, tinédzser korú változata hatalmas sikert aratott a Marvelnél, és a DC filmes univerzumában jelenleg nincs olyan karakter, aki inkább a fiatalabb korosztályt szólítaná meg.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.