Főoldal Előzetesek [DC FanDome] A Black Adam sneak peek videójában Dwayne Johnson fitogtatja hihetetlen erejét
Előzetesek

[DC FanDome] A Black Adam sneak peek videójában Dwayne Johnson fitogtatja hihetetlen erejét

Elrajtolt az idei virtuális találkozó, rögtön kaptunk egy videót a Black Adamből.

584

A SnyderVerse után drasztikus átalakulson a DC Moziverzum. A változás már elkezdődött a Wonder Woman és az Aquaman című filmekkel, de nemcsak tónusában változik nagyon az univerzum, hanem eddig nem látott szupererővel bíró szuperhősök is bemutatkoznak a következő években. Egy szó mind szár, komoly változás jön az erősorrend tekintetében is. Erre utal most a Black Adam első klipje is, amiben az antihős erejét fitogtatja.

Az idei DC FanDome rögtön a Black Adam című film videójával kezdődött, bár a sneak peek nem a várt nagy előzetes, csalódásra így sincs okunk, hiszen ebben a rövid kis klipben az antihős képességeinek teljes tárházat bemutatják. Pusztító erővel vértezték fel Dwayne Johnson karakterét, akihez többen is csatlakoznak majd a filmben.

Sokan nem teketóriáztak, nagyon hatásos belépőt választottak Black Adamnak. A videó mellett kaptunk koncepciós képeket a szereplőkről, és számos utalást, hogy mire is számíthatunk a következő években a DC Comcis filmes univerzumában. A Szikla korábban már utalt rá, hogy filmje nagy hatással lesz a folytatásra nézve, átrendeződik majd erősorrend. A bevezetőben azt látjuk, hogy Black Adam visszatér a Földre, miközben könnyedén végez két gorillával, az egyik szó szerint porrá zúzza. Elnézve ezeket a képsorokat, nem irigyeljük azokat, akik útját állják majd az antihősnek.

Dwayne Johnson k korábban bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit is. A formáció szerepeiben a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell csatlakozott a film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

Black Adam premierjét 2022. július 29-ére datálta a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események