Főoldal Filmek [DC FanDome] Bemutatták a Batgirl első koncepciótervét, és megerősítették, Leslie Grace vörös hajjal lesz látható Barbara Gordon szerepében
Filmek

[DC FanDome] Bemutatták a Batgirl első koncepciótervét, és megerősítették, Leslie Grace vörös hajjal lesz látható Barbara Gordon szerepében

Mindenki nyugodjon meg, vörös haja lesz Barbara Gordonnak!

175
Leslie Grace Batgirl

A megannyi érdekesség és kulisszák mögötti videó mellett, amit tegnap láttunk DC FanDome második virtuális rendezvényén, kaptunk egy képet a Batgirl projekthez is. Túl sokat nem tudtunk meg a Batgirlről, eltekintve attól, hogy az HBO Max egyik saját gyártású filmje lesz és a címszereplő főszerepben Leslie Grace lesz látható.

A projekt felállása úgy néz ki, hogy a főszereplő denevérjelmezét a már említett Leslie Grace ölti magára, Christina Hodson író dolgozik a forgatókönyvön, továbbá Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros fogja filmre venni a történetet. Bár sokan többet vártak a tegnapi naptól, főleg azok után, hogy már a DC FanDome teaser poszterén jelezték Batgirlt, de igazán nagy felfedezésekkel nem szolgáltak a készítők, ugyanakkor a film készítői megerősítették, hogy Barbara Gordonnak vörös haja lesz, és Batman-szerű csuklyát visel majd. Szóval a rajongók megnyugodhatnak.

A készítők beszéltek egy kicsit a szereposztásról és a harci jelenetekről is, de úgy tűnik, hogy az HBO Max filmje a fejlesztés még nagyon korai szakaszában van, így sajnos még a jelmezt sem mutatták be a rajongóknak, de egy kis ízelítőt láthatunk a hős szereléséből az alábbi koncepciórajzon, amelyen a csuklyás lovag őrködik Gotham City felett.

A projekt körüli titkolózás érhető. Az 1990-es évek Batman-filmjein kívül nem kapott szerepet a karakter, és az nem ma volt. A Warner Bros. érzékelhetően tanult az elmúlt évek hibáiból, nem kapkodják el a projekteket, gondos és aprólékos tervezési fázis előzi meg az új filmeket és sorozatokat. Az HBO Max streamingszolgáltató nagyszerű lehetőséget biztosít a karakter újbóli bemutatására, aki a jövőben talán még a többi szuperhőshöz is csatlakozhat, bár egyelőre nem világosak a DC Moziverzum szándékai. A rövid panel során nem esett szó J.K. Simmons pletykált visszatéréséről Jim Gordon (vagy Batman) szerepében.

A film forgatókönyvén Joss Whedon kezdett dolgozni, de beletört a bicskája. Elmondása szerint nem volt képes megfelelő történettel előállni a karakterhez, ezért egy év gyötrődés után lemondott az író és rendező teendőről. Ezután az ŰrDongó című film forgatókönyvírója, Christina Hodson vette kézbe a sztorit, aki korábban is dolgozott már DC adaptáción. Részben az ő tollából született a Ragadozó madarak, legutóbb pedig a The Flash szkriptjén dolgozott, szóval nem áll távol tőle a DC világa.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...