Főoldal Filmek Batgirl: J.K. Simmons kész visszatérni James Gordon szerepében
Filmek

Batgirl: J.K. Simmons kész visszatérni James Gordon szerepében

Vagyis a Batgirl a DC Moziverzum része lesz?

286
J.K. Simmons Gordon

Alig néhány napja tudtuk meg, hogy ki kapta a Batgirl című HBO Max projekt főszerepét, újabb színész tervezi csatlakozását a csapathoz. A legfrissebb hírek szerint ugyanis J.K. Simmons is tárgyalásban áll a stúdióval, hogy Az Igazság Ligája szerepe után visszatérjen James Gordon rendőrfőnök szerepében.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint az Oscar-díjas színész már tárgyal a szerepéről a Warner Bros. stúdióval, mivel a Warner szeretné felpörgetni az eseményeket, s már 2022-ben bemutatni ezt a filmet. Úgy tűnik, hogy tényleg rohamtempóban halad a projekt. Nem húzták el a főszereplő szereplőválogatását sem, gyakorlatilag 3-4 jelentkezőből választották ki a befutót, most pedig már a bemutatót fontolgatják.

A rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk, hogy Simmons visszatérése miért olyan fontos a filmnél. A színész nemcsak a gothami rendőrség rendőrfőnökét fogja játszani ebben a filmben, hanem Barbara Gordon, vagyis Batgirl apját. Azt már tudjuk, hogy az In the Heights – New York peremén sztárja, Leslie Grace kapta a főszerepet, a rendezést pedig Adil El Arbi és Bilall Fallah páros kapta, miután bombasiker lett a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk. A rendezők egyébként a Marvel Studios is megmérettették magukat a Ms. Marvel című Disney+ sorozat néhány epizódjánál.

Magáról a projektről nem sokat tudni, még azt sem árulták el, hogy kizárólag az HBO Max alkotásáról van szó, vagy a mozikban is bemutatják majd. Tekintettel arra, hogy Simmons legutóbb egy DC Moziverzum alkotásban tűnt fel Gordon szerepében, valószínűleg a Batgirl ugyanabban az univerzumban játszódik, mint amiben Zack Snydertől Az Igazság Ligája, nem pedig a Robert Pattinson-féle The Batman-univerzumban. Bár ez még nem garancia semmire, ha figyelembe vesszük, hogy a DC mennyire lazán kezeli az univerzumokat. Elég csak a The Flash cím filmre gondolni, amiben több univerzumot kapcsolnak össze, visszatér Ben Affleck és Michael Keaton mint Batman, és egy filmben látjuk majd a Sötét lovag két alakját. Magyarul tényleg bármi megtörténhet a DC Comics filmes univerzumában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Wonka
Filmek

2023 egyik “legédesebb” filmje, a Wonka hamarosan elérhető lesz az HBO Maxon

Már csak napokat kell várni, hogy felkerüljön a Wonka az HBO Maxra.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Kiderült, mikortól lesz elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság az HBO Maxon

Aquaman és Fekete Manta visszavágóját hamarosan az HBO Maxon is megnézhetjük.