Főoldal Filmek Eldőlt, hogy a jelentkezők közül ki kapta Batgirl szerepét az HBO Max készülő új filmjében
Filmek

Eldőlt, hogy a jelentkezők közül ki kapta Batgirl szerepét az HBO Max készülő új filmjében

Nem húzták el a szereplőválogatást, megvan Batgirl.

290
Batgirl

Alig egy napja számoltunk be, hogy több színésznő is versenyben van az HBO Max készülő Batgirl alkotás főszerepére, néhány órával ezelőtt pedig már arról számolt be az egyik legnagyobb külföldi lap, hogy az In the Heights – New York peremén sztárja kapta Barbara Gordon szerepét.

A hét első felében beszámoltunk arról, hogy a Warner Bros. megkezdte a szereplőválogatást, s több színésznőt is behívtak meghallgatásra Barbara Gordon főszerepére az HBO Max streamingszolgáltató készülő Batgirl-filmjéhez. A jelöltek között volt Isabella Merced, Zoey Deutch, Leslie Grace és Haley Lu Richardson. A The Hollywood Reporter értesülése szerint végül Leslie Grace lett a befutó, ő lehet majd Batgirl.

Grace neve leginkább az In The Heights című musicalből Tina szerepéről lehet ismerős, de megfordult a zene világában is, hiszen bezsebelt három Latin Grammy-díj jelölést is, most pedig a DC Comics képregényvilág egyik ismertebb karakterét keltheti életre. Évek óta szeretnék már bemutatni a karaktert több-kevesebb sikerrel. Először 2017 márciusában számoltunk be a projektről, hogy a Bosszúállók-filmet is jegyző Joss Whedon veszi kezébe a DC új szuperhősének kalandját, de Whedon távozásával a projekt is zátonyra futott.

Leslie Grace

Aztán május végén váratlanul bedobták, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárossal elkészítik Barbara Gordon, azaz Batgirl szólófilmjét. Egy HBO Max projekt keretében fogják megvalósítani a filmet, bár azt nem tudni, hogy ez egészen pontosan mit jelent, hogy ezzel esetleg lemondanak a mozis bemutatóról.

A film forgatókönyvén Joss Whedon kezdett dolgozni, de beletört a bicskája. Elmondása szerint nem volt képes megfelelő történettel előállni a karakterhez, ezért egy év gyötrődés után lemondott az író és rendező teendőről. Ezután az ŰrDongó című film forgatókönyvírója, Christina Hodson vette kézbe a sztorit, aki korábban is dolgozott már DC adaptáción. Részben az ő tollából született a Ragadozó madarak, legutóbb pedig a The Flash szkriptjén dolgozott, szóval nem áll távol tőle a DC világa.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Kiderült, mikortól lesz elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság az HBO Maxon

Aquaman és Fekete Manta visszavágóját hamarosan az HBO Maxon is megnézhetjük.

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban az HBO Max

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sorozatok

Új Trónok harca-spinoff sorozat készülhet

A Batman 2. íróját bíznák meg Aegon hódításainak megírásával.