Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók rendezője, Joss Whedon rendezi a Batgirl-filmet

Joss Whedon már bizonyított a Marvel-nél, most a DC sötét univerzumában mutathatja meg tehetségét a Batgirl-filmmel.

Úgy tűnik, hogy Nightwing nem egyedüli lesz a Bat-családból, aki szóló filmet kap a jövőben, ugyanis a Variety forrása azt állítja, hogy az egykori Bosszúállók-film rendezője, Joss Whedon tárgyal a DC-vel, hogy ő írhassa és rendezhesse az egyedülálló Batgirl-filmet a DC Kiterjesztett Univerzumában.

Egyelőre semmiféle részletet nem tudni a filmről, mindemellett arról is lehet hallani, hogy a vártnál több gothami karakter is követheti Batgirlt példáját. A készülő filmeket a Warner Bros. elnöke és társ-vezérigazgatója, Toby Emmerich a DC filmek fejeseivel, Jon Berg-gel és Geoff Johns-szal közösen felügyelik a projekteket.

A Batgirl-film csak egyike lesz azon DC filmeknek, melyek jelenleg is tervezés alatt állnak, s amelyek között olyan ígéretes címek szerepelnek, mint a The Batman Matt Reeves rendezővel az élen, David Ayer Gotham City Sirens-e, Az Igazság Ligája, Az acélember 2, de akár a Suicide Squid – Öngyilkos osztag folytatását is említhetnénk – az első után csak jobb lehet a második rész.

Nem tudni, hogy Joss Whedon mikor tervezi bemutatni a Batgirl-projektet.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Lindsey Lohan is bejelentkezett Batgirl szerepéért

Kévés Bence Mihály

Ezúttal Zoë Kravitz csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához Macskanő szerepében

Kévés Bence Mihály

A Birds of Prey legújabb forgatási képei egy nem várt karakter visszatéréséről árulkodnak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább