Shazam: Fury of the Gods

[DC FanDome] A Shazam! Fury of the Gods werkvideójában a főhősök mellett a gonosztevők is bemutatkoztak

A Shazam! folytatásának első képsorait is bemutatták tegnap este.

A DC FanDome-on tegnap este a sok érdekesség mellett megkaptuk az első betekintőt a Shazam! Fury of the Gods című folytatásba. Amellett, hogy a folytatás gonosztevőit is kiszúrhatjuk a kulisszák mögötti videóban, ízelítőt kaptunk ebbel az epikusnak ígérkező mitológiai akcióból.

A 2019-ben bemutatott Shazam! mindenkit meglepett, és bár a folytatást csak 2023-ban fogják bemutatni a nagyérdemű előtt, tegnap este megkaptuk az első jeleneteket a Shazam! Fury of the Gods (Az istenek dühe) című filmből. A folytatás szereplőgárdája jóval érettebbnek tűnik, mint amikor utoljára láttuk őket, de a legnagyobb meglepetést Helen Mirren és Lucy Liu által alakított gonosztevői szolgáltatják, akikről kaptunk is néhány betekintést a lenti videóban. Ránézésre komoly fenyegetést jelentenének a Shazam családra, és az egész csapat elképesztően menő új jelmezeket kapott a második részre. Shazam jelmeze is határozottan jobb, mint amit pár évvel ezelőtt láttuk, de ugyanezt elmondhatjuk a többiekről is.

Érdekes módon egy csomó mitológiai lényt is kapunk a folytatásban, miközben a szuperhősök a DC Moziverzum számos különböző mitológiai helyszínre utaznak majd. Állítólag Athénból Philadelphiába, az Örökkévalóság Szikláján át az Örökkévalóság Könyvtárába és az Isteni Birodalomba is eljutunk majd (vagyis ez a franchise hamarosan jelentős mértékben belemerül a mágiába).

Valószínűleg a Black Adam jövő évi bemutatójáig nem fognak bemutatni előzetest a filmhez, de az eddig mutatott kulisszák mögötti videók alapján a Warner Bros. nagyszerű munkát végzett, és már most sokkal izgatottabbak, hogy Billy Batson és társaival újra találkozunk. Ó, és ne hagyjuk ki a felsorolásból Rachel Zegler-t sem, aki egy misztikus szerepben tűnt fel a lenti videóban.

Szigorú titoktartás mellett készül a második rész. A főszereplőt alakító Zachary Levi mellett egy világsztárt is kapunk, amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Total
1
Shares
Previous Article
The Batman

[DC FanDome] Batman még ennyire nem volt félelmetes, mint Robert Pattinson alakításában a The Batman nagy előzetesében

Next Article
Leslie Grace Batgirl

[DC FanDome] Bemutatták a Batgirl első koncepciótervét, és megerősítették, Leslie Grace vörös hajjal lesz látható Barbara Gordon szerepében

Related Posts