Főoldal Előzetesek [DC FanDome] A Shazam! Fury of the Gods werkvideójában a főhősök mellett a gonosztevők is bemutatkoztak
Előzetesek

[DC FanDome] A Shazam! Fury of the Gods werkvideójában a főhősök mellett a gonosztevők is bemutatkoztak

A Shazam! folytatásának első képsorait is bemutatták tegnap este.

180

A DC FanDome-on tegnap este a sok érdekesség mellett megkaptuk az első betekintőt a Shazam! Fury of the Gods című folytatásba. Amellett, hogy a folytatás gonosztevőit is kiszúrhatjuk a kulisszák mögötti videóban, ízelítőt kaptunk ebbel az epikusnak ígérkező mitológiai akcióból.

A 2019-ben bemutatott Shazam! mindenkit meglepett, és bár a folytatást csak 2023-ban fogják bemutatni a nagyérdemű előtt, tegnap este megkaptuk az első jeleneteket a Shazam! Fury of the Gods (Az istenek dühe) című filmből. A folytatás szereplőgárdája jóval érettebbnek tűnik, mint amikor utoljára láttuk őket, de a legnagyobb meglepetést Helen Mirren és Lucy Liu által alakított gonosztevői szolgáltatják, akikről kaptunk is néhány betekintést a lenti videóban. Ránézésre komoly fenyegetést jelentenének a Shazam családra, és az egész csapat elképesztően menő új jelmezeket kapott a második részre. Shazam jelmeze is határozottan jobb, mint amit pár évvel ezelőtt láttuk, de ugyanezt elmondhatjuk a többiekről is.

Érdekes módon egy csomó mitológiai lényt is kapunk a folytatásban, miközben a szuperhősök a DC Moziverzum számos különböző mitológiai helyszínre utaznak majd. Állítólag Athénból Philadelphiába, az Örökkévalóság Szikláján át az Örökkévalóság Könyvtárába és az Isteni Birodalomba is eljutunk majd (vagyis ez a franchise hamarosan jelentős mértékben belemerül a mágiába).

Valószínűleg a Black Adam jövő évi bemutatójáig nem fognak bemutatni előzetest a filmhez, de az eddig mutatott kulisszák mögötti videók alapján a Warner Bros. nagyszerű munkát végzett, és már most sokkal izgatottabbak, hogy Billy Batson és társaival újra találkozunk. Ó, és ne hagyjuk ki a felsorolásból Rachel Zegler-t sem, aki egy misztikus szerepben tűnt fel a lenti videóban.

Szigorú titoktartás mellett készül a második rész. A főszereplőt alakító Zachary Levi mellett egy világsztárt is kapunk, amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...