Shazam!

Egy Oscar-díjas színésznőnek osztották a Shazam: Fury of the Gods főgonoszának szerepét

Dame Helen Mirren alakítja a sorozat főgonoszát.

Mindenkit megleptek néhány éve, amikor bemutatták a Shazam! szuperhősfilmet a mozikban. Sokan nem tudták, mit várhatnak Zachary Levi karakterétől, ám nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. A DC Moziverzum egyik legjobb és legnagyobb pozitív fogadtatásában részesült David F. Sandberg alkotása, így természetesen berendelték belőle a folytatást.

Tavaly nyáron a DC FanDome alatt bejelentették, hogy a Shazam: Fury of the Gods címen fogják bemutatni a második részt, amire most egy világsztár is bejelentkezett. Amit szó szerint kell értenünk, hiszen a Red 2. és a Halálos iramban 9. filmek Oscar-díjjal is jutalmazott színésznője, Dame Helen Mirren fogja megeleveníteni a folytatás főgonoszát. A készítők már biztosították arról a rajongókat, hogy a folytatásban nem várt gazfickókat kapunk majd, s ez minden bizonnyal így is lesz majd, hiszen Mierren nem akármelyik DC képregény bőrében kap lehetőséget a filmben.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint Hespera szerepét osztották az Oscar-díjas színésznőnek, azaz Atlas lányát és Rachel Zegler misztikus karakterének nővérét fogja majd életre kelteni a két év múlva érkező filmben. Atlas egy hatalmas gladiátor, bajnok és felszabadító. A mítosz titánjainak egy hatalmas erejű tagja, s egyike annak a hat istennek, aki képességével felruházta Shazamot. A görög mitológiában Hespera a halhatatlanság szelleme, és a Heszperiszek egyike, aki a halhatatlanság aranyalmáját őrzi.

A második részt 2022-ben szerették volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt csaknem egy teljes évvel hátrébb került a naptárban a Shazam 2. rész, így csak 2023. június 2-án láthatjuk a folytatást.

Total
4
Shares
Previous Article

Mely játékokat várjuk a tavasz folyamán?

Next Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Összesítették, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hány százalékban volt lassítva

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!