Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Bejelentették a Shazam! folytatásának címét

Megvan a Shazam! második rész címe.

A nap folyamán már több dologra is fény derült a DC FanDome virtuális eseményen. A napot a Wonder Woman 1984 stábja indította, akik rögvest egy új előzetessel álltak ki a rajongók elé. A trailer még a féltve őrzött Gepárdot is megmutatta. Majd a sorban James Gunn és a The Suicide Squad szereplőgárdája következett, akik széttrollkodták az estét. Bejelentették az Task Force X csapat új önkénteseit, illetve egy sneak peek előzetest mutattak a forgatásról. De Az Igazság Ligája és az Aquaman panel is lement már.

Nem sokkal korábban a képregényekben Shazam ellenlábasának panelje is lement. A Black Adam panel alatt Dwayne Johnson karaktere eredettörténetéről beszélt, valamint egy látványterv videóban JSF formáció újdonsült tagjairól, akik feltehetően Black Adam ellenfelei lesznek a filmben. És most megérkeztünk Zackhary Levi karakteréhez, Shazamhoz.

A Shazam!: Fury of the Gods címen érkezik a folytatás, mint kiderült néhány perce. Igazán sok mindent nem lehetett mesélni a filmről, hiszen hosszú út áll még előtte, hogy moziba kerüljön, arra viszont már nem tértek ki, hogy pontosan mit jelent a filmcím. Bár a cím arra enged következtetni, hogy folytatásban a címszereplő és a rendező sokkal nagyobb volumenű második résszel áll elő. Az első részben a hét halálos bűnnel néztek szembe.

Shazam

Még több a témában...

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat