Shazam!

[DC FanDome] Bejelentették a Shazam! folytatásának címét

Megvan a Shazam! második rész címe.

A nap folyamán már több dologra is fény derült a DC FanDome virtuális eseményen. A napot a Wonder Woman 1984 stábja indította, akik rögvest egy új előzetessel álltak ki a rajongók elé. A trailer még a féltve őrzött Gepárdot is megmutatta. Majd a sorban James Gunn és a The Suicide Squad szereplőgárdája következett, akik széttrollkodták az estét. Bejelentették az Task Force X csapat új önkénteseit, illetve egy sneak peek előzetest mutattak a forgatásról. De Az Igazság Ligája és az Aquaman panel is lement már.

Nem sokkal korábban a képregényekben Shazam ellenlábasának panelje is lement. A Black Adam panel alatt Dwayne Johnson karaktere eredettörténetéről beszélt, valamint egy látványterv videóban JSF formáció újdonsült tagjairól, akik feltehetően Black Adam ellenfelei lesznek a filmben. És most megérkeztünk Zackhary Levi karakteréhez, Shazamhoz.

A Shazam!: Fury of the Gods címen érkezik a folytatás, mint kiderült néhány perce. Igazán sok mindent nem lehetett mesélni a filmről, hiszen hosszú út áll még előtte, hogy moziba kerüljön, arra viszont már nem tértek ki, hogy pontosan mit jelent a filmcím. Bár a cím arra enged következtetni, hogy folytatásban a címszereplő és a rendező sokkal nagyobb volumenű második résszel áll elő. Az első részben a hét halálos bűnnel néztek szembe.

Shazam
Total
7
Shares
Previous Article
Aquaman Orm király

[DC FanDome] Patrick Wilson megerősítette, hogy Orm király visszatér az Aquaman 2. részében

Next Article
The Batman

[DC FanDome] Egyszerűen brutális lett a The Batman előzetese, ezt látnotok kell!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!