Főoldal Filmek [DC FanDome] Patrick Wilson megerősítette, hogy Orm király visszatér az Aquaman 2. részében
Filmek

[DC FanDome] Patrick Wilson megerősítette, hogy Orm király visszatér az Aquaman 2. részében

Megtudunk egyet s mást az Aquaman 2.-ről.

646
Aquaman Orm király
Forrás: Warner Bros.

Akárcsak a Black Adam, az Aquaman panel is felettébb rövidre sikerült. Jól van ez így, hiszen még a második rész előkészületét sem kezdték meg, ennek ellenére mégis panelt kapott a DC FanDome-on. A videóban James Wan rendező és Patrick Wilson (Orm király) beszélgettek egy felettébb felszabadult és jó hangvételű videóban.

Még nagyon korai lenne bármit megosztani az Aquaman második részéről, hiszen csak most kezd összeállni a csapat, hogy belekezdjenek a forgatásba. Jason Momoa szerepe biztos, hiszen ő fogja játszani a főhőst, azonban egy másik visszatérő karaktert is megerősítettek most. Wan elárulta, hogy Orm királynak is lesz szerepe a folytatásban, miután testvére legyőzte őt az első rész végén. Bár ez annyira nem meglepő, hiszen egy ilyen befejezés után erre számítani lehetett, noha ezúttal a főgonosz nem ő lesz, hanem Fekete Manta.

Egy kicsit komolyabb lesz, egy kicsit relevánsabb lesz a világhoz. Minden bizonnyal állíthatom, hogy új világok lesznek ebben a filmben.

James Wan

Az első részben tettünk egy rövid utazást a legendás Atlantiszba, de látogatásunk nem volt teljes, maradtak még feltérképezetlen helyek. Ugyanakkor a film bebizonyította, hogy rengeteg hely létezik még a franchise számára, amit akár a folytatásban is felfedezhetünk. Talán a panel legnagyobb meglepetését Jason Momoa hiánya okozta, hiszen a főszereplőt alakító színész nem jelent meg, ami épp ésszel felfoghatatlan. Annyira mégsem lehet elfoglalt a Dűne pótforgatása miatt, hiszen közösségi oldalát megnézve marad ideje motor videókat megosztani.

Aquaman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.