Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Patrick Wilson megerősítette, hogy Orm király visszatér az Aquaman 2. részében

Megtudunk egyet s mást az Aquaman 2.-ről.

Akárcsak a Black Adam, az Aquaman panel is felettébb rövidre sikerült. Jól van ez így, hiszen még a második rész előkészületét sem kezdték meg, ennek ellenére mégis panelt kapott a DC FanDome-on. A videóban James Wan rendező és Patrick Wilson (Orm király) beszélgettek egy felettébb felszabadult és jó hangvételű videóban.

Még nagyon korai lenne bármit megosztani az Aquaman második részéről, hiszen csak most kezd összeállni a csapat, hogy belekezdjenek a forgatásba. Jason Momoa szerepe biztos, hiszen ő fogja játszani a főhőst, azonban egy másik visszatérő karaktert is megerősítettek most. Wan elárulta, hogy Orm királynak is lesz szerepe a folytatásban, miután testvére legyőzte őt az első rész végén. Bár ez annyira nem meglepő, hiszen egy ilyen befejezés után erre számítani lehetett, noha ezúttal a főgonosz nem ő lesz, hanem Fekete Manta.

Egy kicsit komolyabb lesz, egy kicsit relevánsabb lesz a világhoz. Minden bizonnyal állíthatom, hogy új világok lesznek ebben a filmben.James Wan

Az első részben tettünk egy rövid utazást a legendás Atlantiszba, de látogatásunk nem volt teljes, maradtak még feltérképezetlen helyek. Ugyanakkor a film bebizonyította, hogy rengeteg hely létezik még a franchise számára, amit akár a folytatásban is felfedezhetünk. Talán a panel legnagyobb meglepetését Jason Momoa hiánya okozta, hiszen a főszereplőt alakító színész nem jelent meg, ami épp ésszel felfoghatatlan. Annyira mégsem lehet elfoglalt a Dűne pótforgatása miatt, hiszen közösségi oldalát megnézve marad ideje motor videókat megosztani.

Aquaman

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat