x
Filmek

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

David Leslie Johnson-McGoldrick közösségi oldalán válaszolt a rajongóknak, hogy a várva-várt alkotásokkal mi újság.

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel
  • Publishedmárcius 21, 2020

David Leslie Johnson-McGoldrick közösségi oldalán válaszolt a rajongóknak, hogy a várva-várt alkotásokkal mi újság.

Hollywood alkotói erőszeretettel használják a közösségi oldalakat, hogy kapcsolatba lépjenek a rajongókkal. Így tett múlt éjjel az Aquaman-film forgatókönyvírója is, David Leslie Johnson-McGoldrick, aki egy kérdez-felelek adást tartott, miközben rávilágított néhány tervre a 2022-ben érkező folytatásokkal kapcsolatban, köztük a Jason Momoa főszereplésével érkező Aquaman 2. és a beharangozott The Trench horrorra.

Arra a kérdésre, hogy a filmhez kidolgoztak-e már bármilyen történetet, csak annyit felelt, hogy a rajongókat közelebb hozza majd a Silver Age képregényekhez, aminek főgonosza Fekete Manta.

Pontosan egyetlen képregénytörténetet sem használunk és adaptálunk, de ha tudni akarjátok a hangulatot, amire törekszünk, vegyünk elő minden olyan Silver Age történetet, ami Fekete Mantáról szól.

Meglepetést nem okozott a Fekete Mantával, hiszen régóta a köztudatban van, hogy Yahya Abdul-Mateen II visszatér a második részben, sőt, miután az első részben felvezették, ezúttal már tényleg ő lesz a főgonosz. Az író azt is megerősítette, hogy nagyon jól haladnak az írással, James Wan rendezővel folyamatosan üzenetben dobálják egymásnak a draftokat.

Az Ároklakók önálló filmjével kapcsolatban pedig csak annyit árult el, hogy a film története az Aquaman első és második rész között játszódik, de semmi nincs kőbe vésve.

Elméletileg az első és második rész között játszódik, de a részletek még mindig kidolgozás alatt állnak.

James Wan visszatér az Aquaman 2. élén, és bármennyire is szeretnénk, hogy az Ároklakókat is ő készítse, sajnos a zsáner mestere nemet mondott rá, pusztán tanácsokkal látja el a projektet. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott a spin-off, de az Aquaman 2.-t 2022. december 16-án fogják bemutatni.

The Trench
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.