Főoldal Filmek Leslie Grace végre beöltözött, megosztotta az első képet Batgirl teljes jelmezéről
Filmek

Leslie Grace végre beöltözött, megosztotta az első képet Batgirl teljes jelmezéről

Mintha a kockások lapjairól emelték volna le a főszereplőt.

459
Batgirl

A héten több forgatási fotót is feltöltettek az HBO Max gyártású Batgirl forgatásáról. És ugyan a főhőst is kiszúrhattuk ezeken, de csak egy sejtelmes pólóban volt látható, nem mutatta meg, milyen lesz karaktere jelmeze. Úgy tűnik, hogy a színésznő megelőzte a paparazzókat, és megosztott egy hivatalos képet Batgirl teljes jelmezéről az Instagram-oldalán!

Az HBO Max filmjének glasgow-i, skóciai forgatásáról készült fotókat a hét során folyamatosan töltötték fel a világhálóra, és ezért dönthetett úgy a Warner Bros., hogy megelőzi a szivárogtatást, s hivatalos képen leplezik le a főhős jelmezét. Ha a feltevés helytálló, akkor valószínűleg még több nem hivatalos pillanatfelvétel van készülőben, úgyhogy mindenképpen figyeljétek a frissítéseket.

A Batgirl sztárja, Leslie Grace közösségi oldalán tette közzé az első hivatalos képet Barbara Gordonról, aki teljesen beöltözve látható a lenti képen.

“Az elvárásaikat használom ki ellenük. Ez lesz gyengéjük. Nem az enyém. Hadd becsüljenek alá mindannyian” – írta Grace a bejegyzéséhez a képaláírást, amiből még az is kiderült, hogy mikor játszódik a történet. Grace írása szerint a filmben a karakter első évét dolgozza fel. “És amikor a védelmük elesik, és a büszkeségük nő, hadd rúgjam szét a seggüket.” – a Batgirl, One Year

Az első kép alapján rendkívül képregényhű jelmezt kap a főhős. A dizájnt elsősorban a hős 2014-es újraindításkori kinézete ihlette. Ha jobban megnézzük, akkor egy kicsit Yvonne Craig öltözéke is visszaköszön a klasszikus ’60-as évekbeli Batman tévésorozatból.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

A Disney+ Loki tévésorozatának zeneszerzője, Natalie Holt nemrég jelentette be, hogy szerződést kötöttek és ő komponálja majd a film zenéit, míg a forgatókönyv legfrissebb változatán az a Christina Hodson írta, aki a nagysikerű ŰrDongó, valamint a Ragadozó madarak és a The Flash című filmeken is dolgozott.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események