Főoldal Filmek Leslie Grace, a Batgirl sztárja először tűnt fel az HBO Max gyártású film forgatásán
Filmek

Leslie Grace, a Batgirl sztárja először tűnt fel az HBO Max gyártású film forgatásán

A főszereplőt játszó Leslie Grace is megjelent a forgatáson.

437
Leslie Grace Batgirl

A Batgirl című film forgatása hivatalosan már novemberben elkezdődött, az elmúlt hetekben pedig a skóciai Glasgowba költözött a stáb, de mindeddig még nem kapták lencsevégre a főszereplőt alakító Leslie Grace-t a helyszínen. Most azonban végre sikerült letotózni a címszereplőt játszó színésznőt az HBO Max skóciai forgatásán.

Az In the Heights – New York peremén színésznője igaz egyelőre nem Batgirl jelmezben, hanem egy GCPD-s pólót/kabátot visel, ebből pedig arra tudunk következtetni, hogy Barbara Gordon rendőrként is fellép a bűnözők ellen. A fotókat lapozva az is szembetűnő, hogy Grace vörösre festette haját. A képeket a GlasgowLive.co.UK tette közzé.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

A Disney+ Loki tévésorozatának zeneszerzője, Natalie Holt nemrég jelentette be, hogy szerződést kötöttek és ő komponálja majd a film zenéit, míg a forgatókönyv legfrissebb változatán az a Christina Hodson írta, aki a nagysikerű ŰrDongó, valamint a Ragadozó madarak és a The Flash című filmeken is dolgozott.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események