Főoldal Filmek Még több forgatási fénykép a Batgirl produkcióról, és talán újabb karakter visszatérését erősíthették meg
Filmek

Még több forgatási fénykép a Batgirl produkcióról, és talán újabb karakter visszatérését erősíthették meg

Egészen ambíciózus filmnek ígérkezik a Batgirl.

420
Batgirl

Az HBO Max streamingszolgáltató saját készítésű Batgirl című filmjét már pár hónapja forgatják a skóciai Glasgowban, de a forgatásról csak most kezdenek szállingózni a fényképek a szereplőkről és a díszletekről. Az elmúlt napokban már kaptunk képet a főszereplőről, aki egy sejtelmes pólóban és vörös hajjal volt látható, ezt követte pedig egy Batman és Robin falfestményről kaptunk képet.

De ha jobban megnézzük azokat a képeket, akkor néhány graffitit is kiszúrhatunk, ami megerősítheti azt a nemrég felröppent pletykát, miszerint Fekete Kanári is feltűnik majd. Az éjjel azonban még több fotót töltöttek fel a világhálóra a forgatásáról, és ezeken a Ragadozó madarak sztárja, Jurnee Smollett is feltűnik Dinah Lance, azaz Fekete Kanári szerepében – igaz csak a karakter neve olvasható.

A Best of Jurnee Smollett Twitter-felhasználó osztotta meg a képeket, amelyeken a hős neve/logója látható, valamint egy elmosódott felvétel, amin néhány, a karaktert ábrázoló műalkotás látható. Itt maszkkal ábrázolják a Fekete Kanárit, és úgy tűnik, hogy egészen más frizurát visel, mint amit Smollett viselt legutóbb Margot Robbie oldalán a Ragadozó madarakban.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Dinah Lance biztosan látható lesz a filmben, hiszen a graffiti akár egy húsvéti tojás is lehet a karakterre, hiszen Misha Green egy saját HBO Max sorozattal készül a karakterrel.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események