Főoldal Filmek A Batgirl forgatási videóján Brendan Fraser főgonosza tüzeskedik, majd megvárja, hogy leégjen az épület
Filmek

A Batgirl forgatási videóján Brendan Fraser főgonosza tüzeskedik, majd megvárja, hogy leégjen az épület

Batgirl ellenfele is felfedte magát a forgatáson.

463
Batgirl

Az elmúlt hetekben több forgatási videó és kép is kiszivárgott az HBO Max saját gyártású Batgirl című filmjéről. Éppen a szivárogtatások miatt leplezték le a címszereplő jelmezét, ám eddig csak találgatni lehetett, hogy ki lesz a főgonosz. Minap azonban újabb videót töltöttek fel a netre a glasgow-i forgatásáról, amin először láthatjuk Brendan Frasert a gonosz Firefly szerepében, sajnos jelmez nélkül látjuk a színészt.

Bár volt némi bizonytalanság Fraser filmbeli szerepe körül, amikor bejelentették a szereposztását, azóta megerősítették, hogy valóban ő játssza a gonosztevő Garfield Lynnst. Továbbra sem tudni, hogyan mutatják be a karaktert, vagy milyen kapcsolatban áll Leslie Grace által alakított Barbara Gordonnal, mert a most feltöltött videóból mindössze annyi derült ki, hogy egy szociopata piromániással lesz dolga a főhősnek. A gonosztevőt a DC kockásán a Crisis on Infinite Earths után mutatták be.

A felvételen Fraser nyugodtan sétál át az utcán, miközben a mögötte lévő épületből lángok csapnak fel és füst száll fel. A felvétel végén megfordul, és látszólag csodálja, ahogy a tűz martalékában odalesz az épület. Itt még nem jelmezben látható, de feltételezzük, hogy a film későbbi pontján beöltözik ő is.

Firefly-t először az 1952-es Detective Comics 184. számában mutatták be, majd a The CW csatorna A zöld íjász című sorozatában feltűnt, de Firefly még sosem szerepelt filmben. A karaktert az 1980-as években bűnözőként mutatták be, aki különböző fényhatásokat használ bankrablásoknál. A karaktert lángszóróval, különféle bombákkal és tűzoltó ruhával, valamint jetpackkel a hátán ábrázoltak a DC képes regényében. Bemutatkozása óta Batman egyik visszatérő gonosztevőjévé vált, és az évek során más karakterek is felvették a nevét, köztük “Lady Firefly” a 2018-as Gotham tévésorozatban. Egyelőre nem tudni, hogy a Batgirl mennyire ragaszkodik majd a képregényekhez és Firefly eredettörténetéhez.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A színésznőt már láttuk több forgatási fotón, és egy hivatalos fényképet is közzétett karakteréről a közösségi oldalán. További szerepben Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események