Főoldal Filmek A Batgirl forgatási fotója alapján lesz kapcsolat az HBO Max saját és Ezra Miller filmje, a The Flash között
Filmek

A Batgirl forgatási fotója alapján lesz kapcsolat az HBO Max saját és Ezra Miller filmje, a The Flash között

A DC Comics alkotások között is meglesz a kapcsolat.

458
Leslie Grace

Az HBO Max streamingszolgáltató javában dolgozik Batgirl című önálló projektjén. Minap a film zeneszerzője, Natalie Holt megosztott egy fotót a közelgő DC-film forgatásáról, és ezen a fényképen egy kapcsolat látható az Ezra Miller főszereplésével forgatott The Flash című filmmel.

Kedden a Batgirl rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah elárulták, hogy hosszú előkészítő munkát követően a forgatás végre elkezdődött, miután a rendezőpáros megosztott egy kulisszák mögötti fotót az Instagramon. Most pedig a Marvel Studios gyártású Loki című sorozattól átszegődött Natalie Holt zeneszerző is közzétett egy kulisszák mögötti képet legújabb projektjétől, immáron viszont már a DC Moziverzum egyik új produkciójáról.

https://twitter.com/filmmusicholt/status/1466099113720692739?s=20

A Flash Film News rajongói oldal a Twitteren rámutatott, hogy a GCPD logója, amelyről Natalie Holt megosztott egy képet, ugyanaz, amelyet a The Flash forgatásán lencsevégre kaptak. Sok pletyka szólt arról, hogy a nagy visszatérő Michael Keaton lesz a DC Moziverzum Batmanje a továbbiakban, de azokon a The Flash forgatási fotók többségén Ben Affleck Sötét Lovagja szerepelt – természetesen Keatont is kiszúrhattuk kissé megöregedett formában. A két GCPD logó összehasonlítását alább láthatod.

Az eddigi jelek alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy Batgirl készülő szólófilmje a DC Moziverzumban fog játszódni, akárcsak a The Flash, az Aquaman vagy a Wonder Woman. Hogy a DC Comics filmes univerzuma hogyan fog kinézni a The Flash film után, arról csak találgatni lehet.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

A projektet évekkel korábban próbálták már tető alá hozni, de csúfos vége lett. A forgatókönyvön Joss Whedon kezdett dolgozni, de beletört a bicskája. Elmondása szerint nem volt képes megfelelő történettel előállni a karakterhez, ezért egy év gyötrődés után lemondott az író és rendező teendőről. Ezután az ŰrDongó című film forgatókönyvírója, Christina Hodson vette kézbe a sztorit, aki korábban is dolgozott már DC adaptáción. Részben az ő tollából született a Ragadozó madarak, legutóbb pedig a The Flash szkriptjén dolgozott, szóval nem áll távol tőle a DC világa.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események