Főoldal Sorozatok Ilyen lesz a bostoni karanténzóna a The Last of Us sorozatadaptációjában
Sorozatok

Ilyen lesz a bostoni karanténzóna a The Last of Us sorozatadaptációjában

A karanténzóna kulcsfontosságú szerepet játszik Joel és Ellie történetében.

385
The Last of Us

Még nyár elején jelentették be, hogy forog a sorozat, amikor Gabriel Luna közzétett egy képet. A sorozatot jelenleg a kanadai Calgary városában forgatják. A napokban újabb fotók jelentek meg a The Last of Us várva-várt élőszereplős adaptációjáról. Hétvégén arról mutattak képet, hogy milyen lesz a Massachusetts államban található Boston, ami a cselekmény szempontjából kulcsfontosságú helyszín.

A bostoni karanténzónában született Ellie, és itt találkoznak először Joellel. Valószínűleg a 10 részesre tervezett sorozat első néhány epizódja játszódik majd itt, feltéve, ha az adaptáció kronológia szempontból a játék történéseit követi. Múlt hónapban egy másik fontos helyszínről jelentek meg képek, alább pedig a bostoni helyszínt építik bőszen. Akkor a rajongók a texasi Austin látképét vélték felfedezni a képeken, ahonnan Joel Miller története elindult. Feltehetően ezt is a sorozat elején látjuk majd, bár nehéz megmondani, hogy a feldolgozás mennyire tér el a videojáték sztorijától, hiszen a készítők korábban úgy fogalmaztak, hogy bizonyos elemekben más lesz a sorozat.

Az HBO még nem jelentette be, hogy mikor debütál a sorozat első része, csak sejteni lehet. A hírek szerint közel egy éven keresztül forgatják majd a sorozatot, ezért egy jó ideig még eltart, mire Joel és Ellie története megelevenedik a képernyőn.

The Last of Us

Év elején már kaptuk a hírt, hogy Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...