Főoldal Filmek Bruce Wayne egy temetésre tart a The Batman legújabb forgatási fotóin, amiről már láttunk felvételt
Filmek

Bruce Wayne egy temetésre tart a The Batman legújabb forgatási fotóin, amiről már láttunk felvételt

Nagyon dolgoznak a The Batmanen.

474
The Batman
Forrás: Warner Bros.

A The Batman munkálatait még tavasszal kezdték, ám a koronavírus-járvány miatt nem sokáig tartott a forgatás, mert fél évre le kellett állítani a munkát, ez pedig rányomta bélyegét a premier időpontjára is. A filmet eredetileg jövő nyáron mutatták volna be, most azonban csak 2022. tavaszán kerül mozikba a Robert Pattinson főszereplésével érkező új film.

Még augusztus végén DC FanDome néven a Warner Bros. és a DC saját közönségtalálkozót tartott virtuálisan, ahol a forgatási képek után végre kaptunk egy teaser előzetest is a filmhez. Sok mindent nem tudtunk meg, de az már biztos, hogy a film nem egy eredettörténet lesz, hiszen a főhős itt már két éve denevérember jelmezben kergeti a bűnözőket Gotham City utcáin. De nemcsak Bruce Wayne lesz sokkal másabb ebben a feldolgozásban, hanem a többi szereplő is. Matt Reeves rendező úgy fogalmazott, hogy a karakterek még nem kiforrottak, Selina Kyle még nem teljesen Macskanő, de Pingvin sem az, akit megismertünk.

A főszereplőt alakító Robert Pattinson hosszú idő után most először tűnt fel a forgatáson Bruce Wayne szerepén. A színész még szeptember elején ment pihenőre, miután koronavírus tesztje pozitív lett. A Daily Mail osztott meg forgatási fotókat, miután a stáb visszatért forgatni. Liverpoolban a St George’s Hall épületnél forgattak, ami a Gotham-i Városházat szimbolizálja. A jelenet azzal vág egybe, amit láttunk az előzetesben, mikor a temetés résztvevői közzé hajtanak egy autóval. Az egyik képen még Rupert Penry-Jones karakterét is kiszúrhatjuk.

Pontosan nem tudni, hogy Penry-Jones kit is játszik a filmben, de több elmélet is azt támasztja alá, hogy ő lesz a város polgármestere, akit korrupción kapnak, s Rébusz könyörtelen módon kivégez – legalábbis erre gondolnak sokan a trailer után.

A The Batman 2022. március 4-én érkezik meg a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.