Főoldal Filmek J.J. Abrams elmondása szerint a legnagyobb hibát azzal követték volna el, ha Palpatine nem tért volna vissza az utolsó részben
Filmek

J.J. Abrams elmondása szerint a legnagyobb hibát azzal követték volna el, ha Palpatine nem tért volna vissza az utolsó részben

J.J. Abrams elárulta, hogy mikor merült fel először, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót az utolsó részre.

536
Star Wars: Skywalker kora Palpatine

J.J. Abrams elárulta, hogy mikor merült fel először, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót az utolsó részre.

A Star Wars: Skywalker kora egyik legnagyobb meglepetését azzal érték el, amikor tavasszal bejelentették, hogy a franchise legnagyobb Sith nagyura, Darth Sidious, azaz Palpatine uralkodó visszatér a Skywalker-saga utolsó részében. Egy interjúban J.J. Abrams, a Skywalker kora rendezője elárulta, hogy az lett volna a furcsa, ha a történet legnagyobb gazembere nem tért volna vissza a befejező részben.

Az Uproxx készített interjút a film rendezőjével, amiben többek között azt is megvitatták, hogy mikor merült fel először Palpatine visszatérése. Bár még mindig nem tudni, hogy milyen formában tér vissza, hiszen a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér hatodik epizódban Darth Vader a felrobbanó reaktorba vetette, de valahogy életben maradt. Ezzel kapcsolatban több teória is megjelent, az egyikre pedig a The Mandalorian is ráerősített.

Ami viszont még ennél is furcsábban hangzik az az, hogy Palpatine visszatérése jóval a Skywalker kora előtt szóba került, hiszen Abrams és Lawrence Kasdan forgatókönyvíró Az ébredő Erő terveinél már számoltak az Uralkodóval.

Ugyanakkor Abrams ismét leszögezte, hogy Az utolsó Jedik miatt nem kellett megváltoztatniuk a történetet, maradhattak volna az eredeti terv mellett, hiszen mikor elolvasta Rian Johnson forgatókönyvét, rájött, hogy nem befolyásolja a történet végét. A napokban pedig már az is kiderült, hogy milyen hosszú lett a befejező rész, mi J.J. Abrams kedvenc jelenete az előzménytrilógiából, valamint hogy mit hallunk majd először a Skywalker korában.

December 19-étől pedig már saját füleinkkel is hallhatjuk a történet befejező epizódját a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...