Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Az utolsó Jedik nem befolyásolta J.J. Abrams rendezőt a fináléról alkotott tervében

Minden úgy alakul a Star Wars: Skywalker korában, ahogy azt J.J. Abrams elképzelte, és ebben még Az utolsó Jedikről alkotott negatív kép sem zavarta meg.

A sokat vitatott Rian Johnson rendezőtől a Star Wars: Az utolsó Jedik alig pár perccel a VII. rész után kezdődött, nem követte a korábbi részek tendenciáját, vagyis hogy több év eltelt volna az egyes történetek között. De Johnson mással sem foglalkozott mélyebben, így nem kaptunk választ a sokat vitatott kérdésre, hogy kik Rey szülei, de még Snoke Legfőbb vezért is gyorsan kivégezte, pedig sok rajongó kíváncsi lett volna az új gonosz eredetére.

Colin Trevorrow kirúgása után J.J. Abrams visszatér a franchise befejező részére, amely egyben a Skywalker-saga történet végét is jelenti. Az utolsó Jedik után sokan feltették már a kérdést a rendezőnek, hogy a film cselekménye és a körülötte kialakult negatív vélemények mennyiben befolyásolták, s írták át a Star Wars: Skywalker kora eredeti tervét.

Megengedtük, hogy folytatódjon az a történet, amit elkezdtünk felépíteni Az ébredő Erőben. A VIII. rész nem igazán siklatta ki azt a történetet, amit kigondoltunk.

Ezúttal sem kerültünk közelebb a sztorihoz, illetve hogy a történet befejező része figyelmen kívül hagyja-e a korábbi rész eseményeit, vagyis az egyik legvitatottabb kérdést, hogy J.J. Abrams válasszal szolgál-e Rey valódi szüleiről, vagy meghagyja Johnson korábbi elképzelését, hogy nem fontos ismernünk a lány szüleit. Bár erről Abramsnek határozottan más véleménye van, s ahogy a Chicago-i Star Wars Celebrationön elárulta, a következő részből többet megtudunk majd a lány szüleiről – de ez még nem jelenti azt, hogy átírja Johnson elképzelését. Daisy Ridley, aki Reyt játssza az új trilógiában, a D23 Expo után úgy nyilatkozott a Star Wars: Skywalker koráról, hogy a Trónok harca utolsó évadjához képest kevésbé lesz megosztó a rajongók között.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

J.J. Abrams

Még több a témában...

Októberre időzítették a harmadik Cloverfield-filmet

Megvolt a Star Wars: Az utolsó Jedi első klipbemutatója

Kévés Bence Mihály

A Star Wars 8 lenne Luke Skywalker utolsó filmje?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább