Wide Screen
Image default
Filmek

John Boyegáé volt a kiszivárgott Skywalker kora-forgatókönyv

A színész a Good Morning America című műsorban számolt be figyelmetlenségéről.

A színész a Good Morning America című műsorban számolt be figyelmetlenségéről.

A hét elején robbant a hír, mely szerint majdnem kiszivárgott a Star Wars kilencedik epizódjának forgatókönyve, a szkript ugyanis egy rövid ideig kikerült az egyik legnagyobb online webáruházra. Szerencsére azonban a Disney időben reagált, így sikerült elkerülni a nagyobb katasztrófát.

Pár napja J.J. Abrams rendező számolt be a dologról, hogy valaki a stábból figyelmetlen volt, az ágya alatt felejtette a forgatókönyv másolatát, de nem árulta el, hogy ki vétett ekkorát. Néhány napig találgathattunk, hogy vajon melyik stábtag hibázhatott, John Boyega azonban nemrégiben egy interjú során megvallotta “bűnösségét”. A fiatal brit színész így fogalmazott:

A forgatókönyv az ágyam alatt volt, és terveztem is, hogy kiveszem onnan, ám később átjöttek a barátaim, és buliztunk egy kicsit, ennélfogva a könyv az ágy alatt maradt. Néhány héttel később a takarítóm megtalálta, és feltette egy webáruházba.
John Boyega
Star Wars: Skywalker kora

Az elmúlt hetekben több előzetest is kaptunk a Skywalker-saga befejező részéhez, kezdve az utolsó nagy előzetessel, amit azóta több tévészpot is követett, melyekben feltűntek a Ren lovagjai és a Sith trooperek, legutóbb pedig egy klipet láttunk a Pasaana sivatagi bolygón való üldözésből, melyben Rey, Finn, Poe, C-3PO és BB-8 egy sereg rohamosztagos elől menekül, de még repülő birodalmit is láttunk benne.

A kilencedik Star Wars-epizódot J.J. Abrams rendezi, aki Chris Terrioval együtt a forgatókönyvért is felelt. A szereplőgárda legjelentősebb alakjai természetesen ott lesznek a történetben, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac), Kylo Ren (Adam Driver), de a klasszikus trilógiából Carrie Fisher és Mark Hamill mellett Billy Dee Williams is visszatér Lando Calrissian szerepében.

A Skywalker korát december 20-án mutatják be a mozik.

Még több a témában...

J.J. Abrams gondozásában jöhet az új Constantine-film

Vigh Martin

A Star Wars-folytatástrilógiában egyszer sem mondták ki a franchise legfontosabb karakterének nevét

Kévés Bence Mihály

A Star Wars-folytatástrilógia színésze, John Boyega vezette a londoni szimpátiatüntetést

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat