Ren lovagjai Skywalker kora

A Sith trooperek mellett a Ren lovagjait is akcióban látjuk a Skywalker kora második tévészpotjában

Újabb impozáns tévészpotot mutattak be a Star Wars: Skywalker korából, melyben végre a Ren lovagjai is feltűntek néhány képkockára.

Újabb impozáns tévészpotot mutattak be a Star Wars: Skywalker korából, melyben végre a Ren lovagjai is feltűntek néhány képkockára.

Kevesebb mint egy hónappal a Skywalker kora bemutatója előtt a Disney őrült fokozatra kapcsolt, és egymást érik a filmmel kapcsolatos marketing anyagok. Már láttunk egy tévészpotot a Skywalker-saga befejező részéhez, illetve egy új nemzetközi posztert is bemutattak főszerepben Terbusszal, amit most újabb kedvcsináló videó követett, amiben végre a Ren lovagjait is látjuk.

Az új videó a „Sors” elnevezést kapta, ami a korábbi nagy előzetesek jelenetei mellett újakat is hozott, a Ren lovagjai mellett látjuk a Sith troopereket is, de Rey és Kylo Ren végső nagy összecsapásáról is bevágtak pár új snittet.

A videó legérdekesebb része kétségtelen az, mikor a sziklán megpillantjuk a Ren lovagjait, akik mesterükhöz hasonlóan teljesen feketébe öltöztek, arcukat maszk fedi el. A képsorok alapján úgy tűnik, hogy a rejtélyes harcosok Rey, Finn és Poe Dameron nyomában loholnak a Pasaana sivatagi planétán. A csillagrombolón az új vörös páncélt viselő Sith Troopereket is látjuk, miközben néhány baljóslatú szó is elhagyja C-3PO száját:

Ha ez a küldetés kudarcot vall, minden hiábavaló volt.

A következő hetekben várhatóan újabb jeleneteket látunk majd a filmből, de nem bánnánk, ha Palpatinet csak a bemutató napján fednék fel, addig titkolnák a franchise új visszatérő karakterét, de azt már most tudjuk, hogy Rey származására választ kapunk a trilógia befejező részéből, miután nem békültünk ki Rian Johnson magyarázatával.

Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Kylo Ren Csillagpusztító

A Star Wars Jedi: Fallen Order titokban feltárta volna Palpatine hosszú távú tervét?

Next Article

Hőn áhított pálya érkezik a Gran Turismo Sport-ba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!