Star Wars: Skywalker kora

Repülő rohamosztagosokat látunk a Skywalker kora első filmklipjében

A múltkori Ren lovagjai és Sith trooperek után már repülő rohamosztagosokat is láttunk a Skywalker korából.

A múltkori Ren lovagjai és Sith trooperek után már repülő rohamosztagosokat is láttunk a Skywalker korából.

Kevesebb mint egy hónappal a Skywalker kora bemutatója előtt a Disney őrült fokozatra kapcsolt, és egymást érik a filmmel kapcsolatos marketing anyagok. Már láttunk egy tévészpotot a Skywalker-saga befejező részéhez, illetve egy új nemzetközi posztert is bemutattak főszerepben Terbusszal, illetve hétvégén már a Ren lovagjait és a Sith troopereket is láttuk mozgásban.

Mint a klipben látható, a franchise főszereplői Az utolsó Jedik után ismét egymásra találtak, hiszen Rey, Finn, Poe Dameron, Chewbacca, C-3PO és BB-8 a Pasaana sivatagi bolygón menekül egy csapat rohamosztagos elől. Egy kis humort is belevittek a történetbe, amikor barátaink rájönnek, hogy a rohamosztagosok már repülni is tudnak. De ez minden, túl sok mindent nem tudtunk meg a történetből, bár a hétvégi szpotban láttuk, hogy később a Ren lovagjai is feltűnnek majd, és ahogy az első előzetes végén láttuk, Kylo Ren és Rey is összetűzésbe kerül egy meglehetősen látványos képsorban.

A következő hetekben várhatóan újabb jeleneteket látunk majd a filmből, de nem bánnánk, ha Palpatinet csak a bemutató napján fednék fel, addig titkolnák a franchise új visszatérő karakterét, de azt már most tudjuk, hogy Rey származására választ kapunk a trilógia befejező részéből, miután nem békültünk ki Rian Johnson magyarázatával.

Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Kojima el akarja készíteni a legfélelmetesebb horror játékot

Next Article
Black Adam

A Black Adam-film producere nem vetette el az ötletet, hogy [SPOILER] is szerepeljen a filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!