Főoldal Filmek A Bosszúállók: Ultron kora elspoilerezte a Bosszúállók 4. címét?
Filmek

A Bosszúállók: Ultron kora elspoilerezte a Bosszúállók 4. címét?

Igen, még mindig a Bosszúállók 4. címét keressük, amit Russo fivérek csaknem akarnak felfedni a rajongók legnagyobb bánatára.

646
Bosszúállók: Ultron kora

Igen, még mindig a Bosszúállók 4. címét keressük, amit Russo fivérek csaknem akarnak felfedni a rajongók legnagyobb bánatára.

A Bosszúállók: Végtelen háború folytatása csak jövő májusban – szerencsére hozzánk már áprilisban – érkezik, de őrület, hogy már most milyen hype előzi meg a bemutatót. Russo testvérek nyáron azt mondták, hogy nem szeretnék elvonni a figyelmet A Hangya és a Darázs bemutatójától, ezért csak ősszel árulnak el dolgokat a cím nélküli Bosszúállók-filmről. Majd jött Kevin Feige nyilatkozata, ahol a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy a Marvel Kapitány előzetese után elárulják a várva-várt folytatás címét. Eddig nem történet meg, csak rajongói teóriákat olvashattunk róla.

Anthoy és Joe Russo rendezőpáros több morzsát is hagyott a Bosszúállók 4. címére, amit több rajongó is igyekszik megfejteni, de azt biztosra tudjuk, hogy nem Avengers: Infinity Gauntlet, Avengers: End Game és Avengers: Forever címen érkezik, de akadnak még tippek. Redditen olvashattunk már az Avengers: Eternity Warról és az Avengers: Annihilation címekről, majd Mark Ruffalo egy műsorban a The Last Avengers néven nevezte, de az is elképzelhető, hogy egy teljesen más címen mutatják be.

Might be a stretch, but saw this while rewatching Age of Ultron. Perhaps the rumored Avengers 4 title (Avengers: Annihilation) has some credibility? from r/marvelstudios

Azért ez nem szegte kedvét a Reddit fórum olvasóinak, ahol valaki megint egy érdekes elmélettel állt elő. Állítása szerint már a Bosszúállók: Ultron korában utalást tettek a Bosszúállók 4.-re. Ultron korában több vízió is született, de egyiknek sem volt köze Thanoshoz és a Végtelen háborúhoz. De emlékszünk még arra, hogy Wanda mit mondott Vízió születése után, amikor olvasott az elméjéből? Nos, itt elhangzott az annihilation, vagyis a megsemmisülés szó, amiről már többen azt állították, hogy ez lesz a Bosszúállók 4. címe. Persze ezek lehetnek véletlen egybeesések is, de a Marvel Moziverzum fennállása óta többször bebizonyosodott, hogy a legapróbb elszólásnak is komoly hatása/következménye volt a hősökre nézve, akkor miért ne ebben az egysorosban lenne utalás a Bosszúállók 4.-re?

Russo testvérek lehet, hogy sokszor játszanak a rajongókkal, de egyszer sem hazudtak nekik, így mikor a páros korábban azt felelte, hogy nem hangzott el a keresett filmcím a Végtelen háborúban, még nem zárja ki, hogy a Bosszúállók második részében kapjunk egy utalást a negyedik részre. Reméljük hogy hamarosan pontot tehetünk az ügyre, és hivatalosan is bejelentik egy előzetessel megspékelve a cím nélküli Bosszúállók-film címét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...