Hang nélkül

Kiderült, hogy ki írja a Hang nélkül folytatás forgatókönyvét

Bejelentették, hogy ki írja a sztorit a Hang nélkül folytatáshoz, azonban hivatalosan még mindig nincs rendezője a mozifilmnek.

Bejelentették, hogy ki írja a sztorit a Hang nélkül folytatáshoz, azonban hivatalosan még mindig nincs rendezője a mozifilmnek.

A Hang nélkül annyira jól teljesített a mozik kasszái előtt, hogy a Paramount Pictures stúdió berendelte belőle a folytatást, így a kérdés már csak az volt, hogy ki fogja elkészíteni a második részt, esetleg az első részt is jegyző John Krasinski marad-e a folytatásra.

Az első rész sikere után sokan feltették a kérdést a stúdiónak, hogy milyen tervei vannak a filmmel, esetleg franchiset készít-e belőle, azonban még a Paramount sem tudta eldönteni, inkább csak szeretnék meglovagolni az első rész sikerét, és előállni a folytatással, ami előtt nyitva hagyták a kaput az első rész végén. A sikerre vezető út kulcsa az első rész frontembere, John Krasinksi lehet, aki írta és rendezte az első részt.

John Krasinski a The Hollywood Reporter lapnak elárulta, hogy bár nincs arra utaló jel, hogy ő dirigálná le a második részt is, azonban igent mondott a második rész forgatókönyvére:

Volt egy apró ötletem a folytatásra, de nem gondoltam, hogy vezet bármerre is. Így tehát, azt mondtam a stúdiónak, hogy „Csináljátok meg a filmet valaki mással”.  Meghallgattak néhány filmtervet, aztán Drewnak [producernek] meséltem egy keveset a tervről, mire ő annyit mondott, hogy gondolkozzam rajta még egy kicsit. Végül aztán azt gondoltam, hogy „Ez tényleg működhet”, tehát jelenleg is dolgozom a folytatás forgatókönyvén.

Jelen állás szerint a Paramount franchise építésbe fogott, amibe kaptunk egy kis betekintőt idén nyáron, de szinte még semmit sem tudunk erről a különös és idegen világról. Még az is elképzelhető, hogy a második rész nem közvetlen az első rész folytatása lesz, a főszereplők sem térnek vissza, és teljesen új irányba viszik a történetet, érdekes lesz látni, hogy Krasinski milyen folytatást gondolt ki.

A Hang nélkül 2 bemutatójára 2020. május 15-én kerül sor.

Total
23
Shares
Previous Article

George Lucas beugrott a The Mandalorian forgatására

Next Article
Bosszúállók: Ultron kora

A Bosszúállók: Ultron kora elspoilerezte a Bosszúállók 4. címét?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!