Tom Hiddleston Loki

100 millió dolláros büdzséből gazdálkodnak a Marvel sorozatok a Disney+ platformon

Pletyka szerint közel 100 millió dollárt fordítanak a Marvel Studios minisorozataira, amelyek a Disney+ streamingszolgáltatáson válnak elérhetővé 2019 végén.

Pletyka szerint közel 100 millió dollárt fordítanak a Marvel Studios minisorozataira, amelyek a Disney+ streamingszolgáltatáson válnak elérhetővé 2019 végén.

Tavalyi évben számos Marvel-sorozat kapott kaszát a Netflix streamingszolgáltatás felültén, köztük a The Panisher és a közkedvelt Jessica Jones is, de még korai lenne temetnünk ezeket, hiszen a Disney saját platformján talán még ők is folytatást kaphatnak a megannyi Star Wars és Marvel termékkel együtt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Loki már biztosan saját sorozatot kap a Disney+ platformon, mint ahogy Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozata is érkezik valamikor 2019 végén, aminek forgatókönyvét Jac Schaeffer-re bízták. Azonban pletykákat olvashattunk Sólyom és Bucky közös minisorozatáról, illetve a hétvégén Lady Sif Thor spin-off sorozatáról is kaptunk híreket. Most a Discussing Film értesülései szerint valamennyi készülő sorozat 100 millió dollárból gazdálkodik, akárcsak a Jon Favreau rendezőtől érkező The Mandalorian című élőszereplős Star Wars-sorozat.

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Disney+ szolgáltatás a Star Wars- és Marvel-sorozatok miatt, és még a felét sem tudjuk annak, amivel a Disney készül. Megint csak pletykák, de úgy hírlik, hogy a Fantasztikus Négyes és az X-Menek is ezen a felületen fognak debütálni a Marvel Moziverzumban. Kevin Feige korábban megerősítette, hogy ezek a minisorozatok olyan szereplőkre és történetekre fognak fókuszálni, amikre egyszerűen nem jutott idő a filmvásznon, de ettől eltekintve még ők is a Marvel Moziverzumban maradnak.

Total
1
Shares
Previous Article
Végső állomás

A Fűrész íróival készül a Végső állomás reboot

Next Article
Godzilla Anguirus

Egy titokzatos ötödik titánt is látunk a Godzilla II – A szörnyek királyában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!