Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Marvel kiválasztotta a Skarlát boszorkány és Vízió minisorozatának írónőjét

A Skarlát boszorkány és Vízió sorozata elsők között fog debütálni a Disney+ szolgáltatáson a megannyi más érdekes sorozat mellett.

Annak ellenére, hogy Paul Bettany és Elizabeth Olsen karakterei a Bosszúállók: Végtelen háborúban elporladtak, még nem jelenti azt, hogy ne látnánk őket az ikonikus szerepekben. Minden bizonnyal szerepelni fognak a Bosszúállók: Végjátékban is, de ami egészen biztos, hogy a Disney új streamingszolgáltatásán, a Disney+ platformon közös sorozattal térnek vissza valamikor a közeljövőben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Kapitány társíróját, Jac Schaeffert kérték fel, hogy szkriptet készítsen, illetve a showrunner szerepet vállaljon a készülő sorozat élén. Schaeffer neve mellett már több nagyobb alkotás is szerepel a Marvel Kapitányon kívül, mint például az Anne Hathaway főszereplésével készülő The Hustle, vagy a Fekete Özvegy önálló rész, amit a Marvel Studios eddig még nem jelentett be, de pletykák szerint hamarosan forgatni kezdik az alkotást Scarlett Johanssonnal az élén.

Wanda és Vízió mellett olyan más karakterek kapnak még minisorozatot a Disney+ felületen, mint Loki (Tom Hiddleston), amit a stúdió már bejelentett, s nagyban folynak a munkák, de Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky (Sebastian Stan) is közös sorozattal tér vissza a jövőben. A Disney+ kiváló lehetőséget ad azoknak a karaktereknek és sztorik elmesélésre, amik egyszerűen nem fértek el a mozivásznon, ugyanakkor ahogy Kevin Feige fogalmazott, ezek is a Marvel Moziverzum részét képezik, tehát sem minőségben, sem történetben nem fogunk hiányt szenvedni.

Még több a témában...

Érdekes húzócímek kerültek elő a LucasArts kincsesládájából

A pletykák szerint Budapesten forgatják a szóló Fekete Özvegy-filmet

Kévés Bence Mihály

A Disney törölte Matt Smith nevét a Skywalker kora szereplői közül

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon