Vízió és Skarlát boszorkány

A Marvel kiválasztotta a Skarlát boszorkány és Vízió minisorozatának írónőjét

A Skarlát boszorkány és Vízió sorozata elsők között fog debütálni a Disney+ szolgáltatáson a megannyi más érdekes sorozat mellett.

A Skarlát boszorkány és Vízió sorozata elsők között fog debütálni a Disney+ szolgáltatáson a megannyi más érdekes sorozat mellett.

Annak ellenére, hogy Paul Bettany és Elizabeth Olsen karakterei a Bosszúállók: Végtelen háborúban elporladtak, még nem jelenti azt, hogy ne látnánk őket az ikonikus szerepekben. Minden bizonnyal szerepelni fognak a Bosszúállók: Végjátékban is, de ami egészen biztos, hogy a Disney új streamingszolgáltatásán, a Disney+ platformon közös sorozattal térnek vissza valamikor a közeljövőben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Kapitány társíróját, Jac Schaeffert kérték fel, hogy szkriptet készítsen, illetve a showrunner szerepet vállaljon a készülő sorozat élén. Schaeffer neve mellett már több nagyobb alkotás is szerepel a Marvel Kapitányon kívül, mint például az Anne Hathaway főszereplésével készülő The Hustle, vagy a Fekete Özvegy önálló rész, amit a Marvel Studios eddig még nem jelentett be, de pletykák szerint hamarosan forgatni kezdik az alkotást Scarlett Johanssonnal az élén.

Wanda és Vízió mellett olyan más karakterek kapnak még minisorozatot a Disney+ felületen, mint Loki (Tom Hiddleston), amit a stúdió már bejelentett, s nagyban folynak a munkák, de Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky (Sebastian Stan) is közös sorozattal tér vissza a jövőben. A Disney+ kiváló lehetőséget ad azoknak a karaktereknek és sztorik elmesélésre, amik egyszerűen nem fértek el a mozivásznon, ugyanakkor ahogy Kevin Feige fogalmazott, ezek is a Marvel Moziverzum részét képezik, tehát sem minőségben, sem történetben nem fogunk hiányt szenvedni.

Total
2
Shares

Leave a Reply

Previous Article
King Ghidorah

King Ghidorah más nevet kapott a Godzilla: A szörnyek királyában

Next Article
Alien

A Fox megerősítette, nincs terven újabb Alien-film és az Alien: Isolation folytatása

Related Posts