Főoldal Filmek Zack Snyder bevallotta, hogy a Warner Bros. azt akarta, hogy kivágják Flash időutazós jelenetét
Filmek

Zack Snyder bevallotta, hogy a Warner Bros. azt akarta, hogy kivágják Flash időutazós jelenetét

A SnyderCut munkálatai sem mentek zökkenőmentesen.

316
Flash

Nagyon sokan mentegetőztek, hogy majd a Zack Snyder: Az Igazság Ligája vágásnál a Warner Bros. nem szól bele semmibe, a rendező saját kedvére csinálhatja azt, amit szeretett volna. Az igazság azonban nem teljesen ez. Úgy tűnik, hogy a stúdió akarata néha más volt, és továbbra is beleszóltak abba, mit lehet és mi nem kerülhet bele a rendezői változatba.

A stúdió ugyanis Barry Allent a jelenben akarta tartani, nem akart időutazós részt látni a filmben. Akcióból nem volt hiány a filmben, és az egyik legimpozánsabb jelenet kétségtelen azt volt, amikor az Anyadobozok felrobbantak, azonban Flashnek sikerült visszamenni az időben, s ezzel megmentette a csapatot, valamint a Földet is a biztos pusztulástól.

Snyder a Yahoonak adott interjúban elárulta, hogy a film csúcspontjában nem akarta ezt a részt látni a stúdió, amit éppen ezért a mozis változatból is kivágtak.

Az mindig is állandó nézeteltérést okozott a stúdióval: Nem akarták, hogy visszaszaladjon az időben. Ez egyike volt azoknak a dolgoknak, amikor beleásod magad ebbe, a kelleténél sokkal több időt töltesz, mint azt eredetileg eltervezed. Ezt abszolút el lehetett volna kezdeni ott, mert szeretjük a képregényeket és gyakran azzal jövünk, hogy „Hahó! Ennek így kelleni kinéznie.”

Zack Snyder

A villámmal legközelebb a szólófilmben találkozhatnak a rajongók jövőre. Tegnap kapott megerősítést, hogy Henry Allen szerepét Ron Livingston veszi át, miután Billy Crudup nem tudja vállalni. Új belépőként pedig Ian Loh fogja majd a címszereplő fiatalabb énjét alakítani. Továbbá az is kiderült, hogy Saoirse-Monica Jackson (Derry Girls) és az interneten nagy népszerűségnek örvendő Rudy Mancuso is szerepet kap, ám az ő karaktereiket egyelőre titok övezi.

A sztorit nagy titokban tartják, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?