x
Close


Közelgő események

Sorozatok

The Walking Dead – Lassan járj tovább érsz?

Kedvenc túlélőink most kicsit háttérbe szorultak, ugyanis a héten egy rég nem látott karakter került középpontba.

The Walking Dead – Lassan járj tovább érsz?
  • Publishednovember 30, 2016

Kedvenc túlélőink most kicsit háttérbe szorultak, ugyanis a héten egy rég nem látott karakter került középpontba. Tara, akivel már a hatodik évad óta nem találkoztunk most szinte egyszemélyes hadseregként vitte a hátán az epizódot. És nem volt könnyű dolga, ugyanis egy nem túl akciódús, mondhatni filler epizóddal volt dolgunk. Túl sok újdonsággal sem szolgált a rész, de azért megismertünk egy új közösséget akik talán még fontos szerepet játszhatnak az évad során kialakuló hatalmi játszmában.

A hetedik évad viszont továbbra is nagyon lassú tempóban csordogál, ami a közmondás szerint lehet hogy jó, de a közönség egyre türelmetlenebbnek látsztik. Persze kellenek a lassabb részek hogy a pörgősebbek még nagyobbat üssenek, de a Walking Dead már hetek óta a leálló sávon közlekedik. Az e heti részről bővebben a videóban beszélek, és a jövő héten talán már izgalmasabb terepre is tévedünk, ugyanis Carl és Jézus megérkeznek a Megváltók bázisára. Ti mit gondoltok, megfelelő ez a tempó vagy ráférne a sorozatra egy kis akció?

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.