Úgy tűnik, megérkeztek az első képet a Pókember: Hazatérés előzeteséből

Éjjel jelent meg a hír a ComicBook oldalán, miszerint több kép is kiszivárgott a Pókember reboot előzeteséből.

Éjjel jelent meg a hír a ComicBook oldalán, miszerint több kép is kiszivárgott a Pókember reboot előzeteséből.

Biztosra állíthatjuk, nem csak találgatások, hogy a Pókember: Hazatérés film első előzetese már úton van – erről korábban már írtunk -, és a tervek szerint egy pénteki eseményen fogják majd bemutatni a brazil rajongóknak, ámbár most nagyon úgy fest, hogy pár kép kiszivárgott a szóban forgó trailerből, amin a fiatal Peter Parker és Pókember is látható.

A legtöbben úgy vélik, hogy a film első előzetesére már most pénteken sor kerülhet, de ez ügyben sem Marvel, sem a Sony Pictures még nem foglalt állást, nem erősítették meg, így értelemszerűen azt sem lehet tudni, hogy esetleg előbb láthatjuk-e online a Pókember: Hazatérés című film előzetesét. Csak találgatások vannak, de a mostani szivárogtatás után lehet jobban tennék, ha nem váratnák a rajongókat, és minőségi előzetessel debütálhatna a Póki az interneten, nem pedig holmi kamerás és pixeles videóban.

A képeket nézve elég valódinak tűnnek, bár őszintén szólva, a dolgokban soha sem lehetünk eléggé biztosak, főleg a filmszakmában, ahol számos példa volt már arra, hogy átverték az internet népét. Reméljük, most nem erről van szó, s valódiak a képek. Ha hiszünk a forrásnak, miszerint a szivárogtatott fotók valódiak, akkor már tényleg közel van a várva-várt előzetes, melyben az eddigi legfiatalabb hálószövővel, a középiskolás Peter Parker kalandjával találkozhatunk majd. Nagy vonalakban ezt láthatjuk a lent található képeken is, de hogy pontosan hol és mit történik rajtuk, nehéz lenne megmondani ilyen minőség mellett.

#spidermanhomecoming

juan ramon palacios (@troyanolo) által közzétett fénykép,

#spidermanhomecoming imagenes filtradas de la pelicula

juan ramon palacios (@troyanolo) által közzétett fénykép,

#spidermanhomecoming

juan ramon palacios (@troyanolo) által közzétett fénykép,

#spidermanhomecoming

juan ramon palacios (@troyanolo) által közzétett fénykép,

A filmről nem tudunk sokat, mindössze annyit, hogy tinédzserekkel a főszerepben a gimis éveket fogják megmutatni a rajongóknak. Michael Keaton fogja játszani a film egyik rosszfiúját, ő lesz Keselyű, Bokeem Woodbine pedig Shockert alakítja majd a vásznon. A fiatal és kedves Marisa Tomei mellett az alábbi sztárokkal találkozhatunk még: Martin Starr, Angourie Rice, Logan Marshall-Green, Donald Glover, Zendaya, Hannibal Buress, Jon Favreau (Happy Hogan visszatér a Vasemberből) és Tony Revolori, aki Flash Thompsont fogja játszani. Robert Downey Jr. biztosan benne lesz a filmben, és már régóta pletykálják, hogy nem csak Vasemberként, hanem egyfajta mentorként is vezeti a fiatal Parkert. Egy másik Bosszúállót, Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) nevét is bedobták, de hivatalos megerősítést nem kapott.

Jon Watts által rendezett Pókember: Hazatérés filmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

The Walking Dead – Lassan járj tovább érsz?

Next Article

KRITIKA: Szövetségesek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!