Végre láthatjuk a PlayStation 5-re felújított Spider-Mant

Peter Parker teljesen új külsőt kapott.

Az elmúlt hónapok PlayStation 5 bemutatói kapcsán jól tudjuk, hogy érkezik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Az viszont csak nemrégiben derült ki, hogy az Ultimate Editon keretein belül az előző rész felújított változatát is megkapjuk majd (volt/van is belőle balhé). A Marvel’s Spider-Man Remasteredet viszont eddig nem láthattuk, ezt pótolja most az Insomniac Games.

Két trailert is kaptunk, ebből az első egy hangulatkeltő átvezető. A legfőbb különbség első látásra hogy mindenki kedvenc Peter Parkerének a fizimiskája erősen megváltozott. Ben Jordan az új karaktermodell John Bubniak helyett és talán most már egy kicsit jobban hasonlít Tom Hollandra is.

Gameplay nélkül azonban valószínűleg többen morcosak lettek volna, így megmutatta azt is a csapat. A látottak alapján szépen sikerült a felújítás, dinamikus 4K, HDR, 60 fps szerepel az ígéretek közt. Továbbá a PS5 olyan újdonságait is kihasználja majd a játék, mint a DualSense adaptív ravaszai, a haptikus visszacsatolás és a Tempest 3D AudioTech technológia. November 19-én érdemes lesz annak is újra belemerülnie a jól ismert kalandba, aki már végigjátszotta (s talán nem lesz olyan nagy gond, hogy a régi mentések nem fognak működni).

Total
0
Shares
Previous Article

Íme a Godfall nyitánya

Next Article
Ms. Marvel Iman Vellani

A Marvel Studios megerősítette, hogy Iman Vellani kapta Kamala Khan szerepét a Ms. Marvel Disney+ sorozatban

Related Posts