x
BREAKING Filmek

Végre bemutatót kapott a The Flash-mozi!

Nem ámítás és nem vicc, Ezra Miller főszereplésével tényleg kitűzték a The Flash-film bemutatóját.

Végre bemutatót kapott a The Flash-mozi!
  • Publisheddecember 11, 2019

Nem ámítás és nem vicc, Ezra Miller főszereplésével tényleg kitűzték a The Flash-film bemutatóját.

Alig néhány perccel korábban a Warner Bros. hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy a The Flash-filmet 2022. július 1-jén fogják bemutatni a mozikban, főszerepben természetesen Ezra Miller lesz látható, aki először Az Igazság Ligájában bújt a villámsebes szuperhős jelmezébe.

A legtöbben 2014, a bejelentés óta várják Ezra Miller szólófilmjét a DC Moziverzumban, azonban a film jobb napokat is megélt, hiszen az elmúlt években többször is eltolták a bemutatót, de a stúdiónak még a rendezőkkel is meggyűlt a baja, hiszen többen leléptek a projekt éléről, s ezzel megpecsételték a film sorsát.

Sokáig úgy tűnt, hogy a lehető legjobb kezekbe került a film, hiszen John Frances Daily és Jonathan Goldstein rendezőként próbálta volna ki magát, azonban kreatív különbség alakult ki Miller és közöttük, így jobbnak látták a távozást. Hírek szerint a rendezők egy szórakoztató szuperhősfilmet szerettek volna készíteni, ez azonban nem tetszett Millernek, aki egy sötétebb hangvételű filmben látta a jövőt. Végül az lett, hogy rendezők leléptek, és ismét elnapolták a projektet.

Hosszú hónapokig semmit sem hallottunk a filmről, majd nyár végén jött a megerősítés, hogy az AZ – Második fejezet rendezője, Andy Muscietti forgatja a filmet, ami új forgatókönyvet is kapott Christina Hodsontól, aki az ŰrDongó és a Ragadozó madarak forgatókönyvéért is felelt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.