Főoldal Filmek Véget ért a Transformers: A fenevadak kora forgatása, amihez kaptunk egy friss képet Optimus Fővezérről
Filmek

Véget ért a Transformers: A fenevadak kora forgatása, amihez kaptunk egy friss képet Optimus Fővezérről

Az ŰrDongó folytatása jövő júniusban jön ki.

665
Optimus Fővezér

A Transformers: A fenevadak kora rendezője, Steven Caple Jr. pénteken bejelentette, hogy az ŰrDongó folytatásának is kikiáltott film forgatási munkálatai hivatalosan is befejeződtek. Az új filmről a közelmúltban több forgatási kép is megjelent, köztük megismerhettük az Autobotok és az Álcák új képviselőit a hetedik filmből. A kanadai munka alatt például láttuk Űrdongó és Optimus klasszikus alakját is.

A filmen június óta dolgoznak, és nyár óta több dolgot is megosztottak a készülő alkotással kapcsolatban. A stáb azonban már csomagol. Caple pénteken azzal ünnepelte a hetedik élőszereplős Transformers-film forgatásának végét, hogy egy új fotót osztott meg követőivel az Instagramon. A rendező stílszerűen a klasszikus G1-es alakban tündöklő Optimus Fővezér kamion volánja mögül hajt el a forgatásról. A kamiont néhány héttel korábban már láttuk, amit akkor a férfi főszereplőt alakító Anthony Ramos tett ki a falára.

Anthony Ramos közösségi oldalán korábban több hivatalos forgatási képeket is megosztott az új részről, rajtuk az Autobotokkal és az Álcákkal. Az egyik képen Steven Caple II rendező mellett Optimus Fővezér, Űrdongó, Délibáb, Arszi és Volánjack látható. A másik képen az Álcákat vehetjük sorra, Ostor, Nightbird és egy harmadik ismeretlen karaktert fedezhetünk fel.

A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér a 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A Fenevadak kora egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

A tervek szerint 2022. június 24-én mutatják be az új Transformers-filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

peter cullen
Filmek

Életműdíjat kap Peter Cullen, Optimusz fővezér hangja

Frank Welker után végre Peter Cullen is életműdíjat kap, amiért immár közel...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai

A lemezek több mint egy órányi extra anyagot tartalmaznak és az egyik...