Főoldal Filmek Anthony Ramos hivatalos képeket osztott meg a Transformers: A fenevadak kora járműveiről
Filmek

Anthony Ramos hivatalos képeket osztott meg a Transformers: A fenevadak kora járműveiről

Június óta forog a következő Transformers-film.

591
Transformers

Paramount Pictures és Michael Bay rendező az elmúlt 15 évben a világ egyik legnagyobb filmsorozatát hozta ki a Transformers franchise-ból. A hírnév gyorsan jött, ami csőstül hozta a bajt és a rossz kritikákat. A stúdió úgy döntöttek, hogy dobják az eddigi koncepciót, s a 2018-ban az ŰrDongó című filmmel újraindították. A film meghozta a várt sikert, így a stúdió megadta a jelzést a rebootnak.

Párhuzamosan több projekten is dolgozott a stúdió, majd év elején bejelentették a Transformers: A fenevadak kora című filmet Steven Caple Jr. rendezővel az élén, akinek a Creed II. című filmet köszönhetjük. Az 1994-ben játszódó film főszereplői Anthony Ramos és Dominique Fishback lesznek, és sok új transzformer is debütálni fog, mint például Optimus Primal, ugyanakkor a legismertebb Autobotok is visszatérnek, köztük Optimus Fővezér és Űrdongó. Ők ketten az eddig elkészült összes filmben szerepet kaptak, még a spin-offban, amiben Űrdongó mellett a film végén Optimus is megérkezett a Földre.

A filmen június óta dolgoznak, és nyár óta több dolgot is megosztottak a készülő alkotással kapcsolatban. Már bekapcsolták a kamerákat, amikor a stúdió úgy döntött, hogy felfedi az új rész hivatalos címét, és pár sorban összefoglalta, mivel készülnek a rajongóknak. Hivatalosan azóta nem tudtunk meg többet a produkcióról, de a forgatási képeknek hála betekintést nyertünk a készülő filmbe. Kaptunk képeket a kanadai munkáról, majd Űrdongó és Optimus is felfedte magát.

Anthony Ramos közösségi oldalán osztott meg hivatalos forgatási képeket az új részről, rajtuk az Autobotokkal és az Álcákkal. Az első képen Steven Caple II rendező mellett Optimus Fővezér, Űrdongó, Délibáb, Arszi és Volánjack látható. A másik képen az Álcákat vehetjük sorra, Ostor, Nightbird és egy harmadik ismeretlen karaktert fedezhetünk fel.

A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A Fenevadak kora egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

A tervek szerint 2022. június 24-én mutatják be az új Transformers-filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Twisters - Végzetes vihar
Filmek

Nagy port kavar a kasszáknál a Twisters –Végzetes vihar

A színészek nyitottak lennének a visszatérésre.

Twisters - Végzetes vihar
Filmkritikák

Twisters – Végzetes vihar kritika

Amilyen nagy széllel jött a Twisters - Végzetes vihar, annyira jó lett.