Transformers

A Paramount egyszerre két új Transformers-filmen is dolgozik, az egyik az ŰrDongó folytatása lehet

A hírek szerint a Paramount Pictures a Hasbróval közösen két új Transformers-filmen dolgozik, és már a forgatókönyvírókat is kiválasztották.

A hírek szerint a Paramount Pictures a Hasbróval közösen két új Transformers-filmen dolgozik, és már a forgatókönyvírókat is kiválasztották.

Minden jel arra utal, hogy a Paramount Pictures a franchise újraindításán dolgozik, amit a The Hollywood Reporter is megerősített. A lap úgy tudja, hogy a stúdió két különböző forgatókönyvírót is felkért a szkript megírására, amiből az egyik akár Travis Knighttól az ŰrDongó második része is lehet.

Joby Harold (Army of the Dead, Artúr király – A kard legendája) és James Vanderbilt (Zodiákus, Gyagyás gyilkosság) írókat kérték fel, hogy elkészítsék az egymástól független alkotások forgatókönyvét. Mindössze annyi derült ki, hogy milliódolláros projektekről van szó, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a titkos projektek a földönkívüli robotok harcáról szól, vagyis új Transformers-filmeken dolgoznak.

Azt sem lehet tudni, hogy a Paramount Pictures és a Hasbro milyen szándékkal készít új filmeket, mit jelent ez a franchise jövőjére nézve, de az anyagi oldalról csalódást keltő ŰrDongó spin-off után alighanem egy szolidabb újraindításról van szó, új főszereplőkkel az élen. Persze ettől függetlenül még dolgozhatnak az ŰrDongó folytatásán, mert itt inkább a rendkívül nagy fájdalmat okozó a Transformers: Az utolsó lovag számlájára írható fel a kudarc, ami vállalhatatlan minőségben került a mozikba. Erre erősített rá a Deadline cikke is, amiben valóban a spin-off folytatásáról beszélnek, valamint hogy a másik projekt alapját a Beast Wars történetre építik.

Transformers
Total
13
Shares
Previous Article

Új előzetes kíséretében kaptak dátumot a TEKKEN és SoulCalibur bajnokságok

Next Article

Jövő hónapban jön a Metro Exodus második dlc-je

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!