Főoldal Filmek A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatásán oltásellenes nézeteit hangoztatta Letitia Wright
Filmek

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatásán oltásellenes nézeteit hangoztatta Letitia Wright

Még mindig akadnak olyanok, akik megkérdőjelezik az oltás fontosságát.

171
Shuri

A Fekete Párduc sztárja, Letitia Wright már korábban is tűz alá került, amikor oltásellenes nézeteiről osztott meg videót a közösségi médiában. A legfrissebb hírek szerint továbbra sem fogja vissza magát, mert a színésznő a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! atlantai filmforgatásán sem, ott is oltásellenes nézeteiről beszélt a stábtagoknak.

Letitia Wright visszatér a Fekete Párduc folytatásában, és bár a sztorit szigorú titoktartás előzi meg, egyesek szerint ő léphet majd Chadwich Boseman nyomdokába, ő lehet a következő Fekete Párduc. Erre egyébként már láttunk példát a Marvel képes regényében. De nem csak emiatt került reflektorfénybe az elmúlt hónapokban, hanem nézetei miatt is, és a jelek szerint a dolgok nem mentek simán a forgatáson sem.

Shuri

Az év elején egy COVID-19 elleni védőoltás hatékonyságát kérdőjelezte meg közzétett videójában a közösségi felületen, amivel kisebb viszahangot váltott ki. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a brit színésznő továbbra is a videóban elhangzott nézeteit vallja, és ennek hangot is adott az atlantai forgatáson. Részleteket nem tudunk, hogy pontosan mik hangzottak el a Marvel Studios kedvelt gyárában, de a lap informátorai szerint a tavalyi videója után Wright csendben megvált az őt Amerikában képviselő sajtósoktól is. A forrás szerint a mostani incidens a Disney nemrégiben bevezetett „karszalagos rendszerének” köszönhető. Még ebben a hónapban életbe lép egy új protokoll a stúdiónál, és egy karszalaggal fogják megkülönböztetni azokat a stábtagokat, akik beoltatták magukat.

Már sokan azon is meglepődtek, hogy kezdetben a Wright nézetei miatt nem került összetűzésbe a Disneyvel, mert nem is olyan régen láttunk rá példát, hogy járt Gina Carano. Igaz abban más is szerepet játszott, nemcsak a COVID óvintézkedéseit kérdőjelezte meg a The Mandalorian sztárja, hanem antiszemita megjegyzéseit hangoztatta az elnökválasztás idején, amivel végleg kihúzta a gyufát a stúdiónál.

A Marvel királya, Chadwick Boseman tragikus halála megrázta a készítőket és a rajongókat, és sokáig nem lehetett tudni, hogy milyen sors vár a második részre, amit a stúdió még tavaly nyáron jelentett be. Végül a forgatókönyvet átdolgozták, és nyáron elkezdődött a második rész fényképezése, de még előtte a Marvel Studios megerősítette, hogy nem fogják újraosztani és digitálisan visszahozni T’Challa herceget.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! bemutatóját 2022. július 8-ára tűzték.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...