The Mandalorian

A Lucasfilm kirúgta Gina Caranót a The Mandalorian című sorozatból antiszemita bejegyzései miatt

Ezúttal ő repült, csak nem a ketrecből, hanem a sorozatból.

Gina Carano szélsőjobboldali nézetei már jó ideje vita forrását képezték Hollywoodban, de úgy tűnik most, hogy átlépett egy határt, ahonnan már nem volt visszaút számára. A The Mandalorian sztárja közösségi médiában tett antiszemita bejegyzései volt az utolsó csepp a pohárban, a Lucasfilm azonnali hatállyal kirúgta a színésznőt a sorozatból.

Már biztos, hogy Gina Carnao nem fog visszatérni Cara Dune néven ismert karaktere szerepében a The Mandalorian harmadik évadában, miután megváltak tőle. Az MMA egykori sztárját többen is szerették volna eltávolítani a sorozatból a médiában tett megjegyzéseiért. Még egy #FireGinaCarano mozgalom is indult Twitteren a színésznő leváltásáért. Ezekért a megnyilvánulásokért már többen is felszólították a Disneyt, hogy rúgják ki. Sokaknak nem tetszett Hollywoodban, de a mostani tettére tényleg nincs mentség.

Instagram-storyban tett közzé több antiszemita megjegyzést, amiben azt a következtetést vonta le, hogy a mai élő republikánusok lennének a zsidók a Holokauszt idején. A bejegyzést azóta már törölte a felületről, de nyilvánvalóan egy ilyen dolgot nem hagyott szó nélkül a Disney, aki azonnal bontotta a színésznővel kötött szerződést, s kirúgták a sorozatból.

https://twitter.com/DinsDarksaber/status/1359547737453207555?s=20

A zsidókat az utcán verték, nem a náci katonák, hanem szomszédjaik… még gyerekek is. Mivel a történelmet hamisítják, ezért az emberek ma nem veszik észre, hogy ahhoz, hogy a náci katonák könnyedén zsidók ezreit gyűjthették össze, a kormánynak először saját szomszédjaikat kellett rávenniük arra, hogy gyűlöljék őket egyszerűen a zsidóságuk miatt. Miben más ez attól, ha valakit gyűlölnek a politikai nézetei miatt?

A színésznőt képviselő United Talent Agency nevezetű ügynökség is azonnali hatállyal bontotta a szerződést. Bár az ügynökség nem adott még ki sajtóközleményt, az i09 megosztotta a Lucasfilm hivatalos kommünikéjét az esetről:

Gina Carano jelenleg nem a Lucasfilm alkalmazottja, és nincs terv arra, hogy a jövőben alkalmaznánk a színésznőt. Mindazonáltal az emberek kulturális és vallási identitásuk alapján a színésznő által tett becsmérlő bejegyzései irtózatosak és elfogadhatatlanok.

A színésznő korábban arra buzdította követőit, hogy álljanak ki véleményük mellett. Nem rejtette el konzervatív nézeteit sem, kritizálta a maszkviselés fontosságát, valamint az amerikai elnökválasztások hitelességét is megkérdőjelezte. De gúnyolódott a transzneműeken is, hogy nem a születési nemüknek megfelelő névmásokat használják. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Disney hónapok óta dolgozott azon, hogy milyen indokkal váljék meg a színésznőtől.

Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

A The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét a The Last of Us című sorozatban

Next Article

Rengeteg újdonságot és egy közkedvelt visszatérőt is hozott a The Borderlands Show legújabb epizódja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!