Optimus Fővezér

Hivatalos filmcímet kapott a Transformers 7., és néhány dologra is fény derült az új produkcióról

Gőzerővel dolgoznak az új Transformers-filmen.

Egy mai sajtótájékoztatón kiderült, hogy az élőszereplős Transformers franchise hetedik filmjét hivatalosan is Transformers: Rise of the Beasts címen fogják majd bemutatni a mozikban, miután hosszú tervezési fázist követően kezdetét vette a produkciós munka. A filmben állítólag bemutatkozik majd Predaconok, a Maximalok és a Terrorconok.

Egy rövid ismertetőt is mellékeltek a Beast Wars-történetet feldolgozó filmhez, hogy miről is fog szólni a film. A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A Rise of the Beasts egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

Lorenzo di Bonaventure producer úgy fogalmazott minap, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit szeretnének elérni ezzel az új filmmel, hogy sok újat adjanak a nézőknek, miközben új gonosztevőket szerettek volna bemutatni. Ezúttal a világ megmentése az Autobotokra és a Maximalisokra marad. Ha láttad a korábbi filmeket, és rajongtál értük, akkor állítása szerint nem fogsz csalódni most sem, mert olyan Autobotokat mutatnak be, akiket eddig még soha nem láttál.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a film New Yorkban és Peruban fog játszódni, illetve az Autobotok vezetője Optimus Fővezér G1-es alakját veszi fel, ahogy a ’90-es években megismerték őt a rajongók, amikor a Földre érkezett, szóval a film az Autobotok vezetőjének eredettörténetét meséli majd el. Azt is megtudtuk, hogy a film 1994-ben játszódik, ez gyakorlatilag az ŰrDongó folytatását jelenti. Egy Scourge nevezetű főgonosszal harcolnak majd az alakváltó robotok, de a sok új transformer mellett igazi klasszikusok, Mirage és Arcee is szerepelni fog a filmben.

Még áprilisban kapott megerősítést, hogy a Hamilton és az In the Heights sztárja, Anthony Ramos kapta a főszerepet, mellékszerepben pedig Dominique Fishback kap lehetőséget. A rendezésért a Creed II. részt is jegyző Steven Caple Jr. felel, a forgatókönyvön pedig Joby Harold (A holtak serege) dolgozik.

A Transformers: Rise of the Beasts időközben már magyar címet is kapott a hazai filmforgalmazótól, így a Transformers: Fenevadak kora név alatt kell keresnünk a tervek szerint 2022. június 24-étől a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Shazamn

A Shazam: Fury of the Gods rendezője hivatalos képet mutatott a Shazam-családról és az új jelmezekről

Next Article
Trónok harca

Elizabeth Olsen elárulta, hogy meghallgatták Daenerys szerepére a Trónok harcánál

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!