Főoldal Filmek Sajtóhír szerint megvan az új Transformers-film férfi főszereplője
Filmek

Sajtóhír szerint megvan az új Transformers-film férfi főszereplője

Hollywood új sztárja lehet a Transformers franchise arca.

370

Alig néhány napja számoltunk be az egyik új Transformers-filmről, amin Marco Ramirez író és Angel Manuel Soto rendező dolgozik, most egy másik követi azt. A Hasbro és a Paramount Pictures több filmen is dolgozik a háttérben párhuzamosan. Ezen a másik titkos projekten a Creed II. részt is jegyző Steven Caple Jr. rendező és a John Wick 2. felvonás írója, Joby Harold dolgozik.

A The Hollywood Reporter szerint a projekttel kapcsolatban nagy lépést tettek előre, miután a készítők megtalálták, ki fogja majd életre kelteni a férfi főszereplőt a filmben. A hírek szerint a Hamilton és az In the Heights – New York peremén nagy sztárja Anthony Ramos lesz az Autobotok szövetségese. Sajnos magáról a sztoriról továbbra sem osztanak meg semmit, nagy titoktartás övezi a készülő alkotásokat, de állítólag a férfi főszereplő mellett egy női főszereplő szereplőválogatása is zajlik a háttérben.

Anthony Ramos

Hollywood egyik nagy felfedezettje Ramos, aki az elmúlt években lett csak ismert. Az elismerést és a felfedezést a Disney+ gyártású Hamilton hozta meg. De a She’s Gotta Have It című tévésorozatban, valamint a Godzilla II – A szörnyek királyában is láttuk, és természetesen nagy várakozás előzi meg következő új filmjét is, az In The Heights – New Yorkot, ami júniusban fog megjelenni.

Az már egyszer biztos, hogy valamennyi készülő új film és sorozat független lesz Michael Bay univerzumától, új alapokra építkeznek. Az ŰrDongó sikere után pedig minden okunk megvan várni a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

A Transformers producere azt ígéri, jönni fog a G.I. Joe crossover

Úgy tűnik, továbbra is komolyan gondolják az Autobotok és az elit katonák...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Mire számíthatunk 2024-ben Transformers-téren?

Optimusz és Megatron lassan negyven éve vívják végtelen csatájukat a televíziók és...