Főoldal Filmek Ikonikus formában Optimus Fővezér és Űrdongó begördült a Transformers 7. forgatására
Filmek

Ikonikus formában Optimus Fővezér és Űrdongó begördült a Transformers 7. forgatására

Új képek érkeztek a Transformers 7. forgatásáról.

401
Transformers

A Paramount Pictures és Michael Bay rendező az elmúlt 15 évben a világ egyik legnagyobb filmsorozatát hozta ki a Transformers franchise-ból. A hírnév gyorsan jött, ami csőstül hozta a bajt és a rossz kritikákat. A stúdió úgy döntöttek, hogy dobják az eddigi koncepciót, s a 2018-ban az ŰrDongó című filmmel újraindították. A film meghozta a várt sikert, így a stúdió megadta a jelzést a rebootnak.

Párhuzamosan több projekten is dolgozott a stúdió, majd év elején bejelentették a Transformers: Fenevadak kora című filmet Steven Caple Jr. rendezővel az élén, akinek a Creed II. című filmet köszönhetjük. Az 1994-ben játszódó film főszereplői Anthony Ramos és Dominique Fishback lesznek, és sok új transzformer is debütálni fog, mint például Optimus Primal, ugyanakkor a legismertebb Autobotok is visszatérnek, köztük Optimus Fővezér és Űrdongó. Ők ketten az eddig elkészült összes filmben szerepet kaptak, még a spin-offban, amiben Űrdongó mellett a film végén Optimus is megérkezett a Földre.

Jelenleg is dolgoznak az új részen, a forgatás kezdetétől pedig több dolgot is megosztottak a készülő alkotással kapcsolatban. Már bekapcsolták a kamerákat, amikor a Paramount úgy döntött, hogy felfedi az új rész hivatalos címét, és pár sorban összefoglalta, mivel készülnek a rajongóknak. Hivatalosan azóta nem tudtunk meg többet a produkcióról, de a forgatási képeknek hála betekintést nyertünk. A héten már kaptunk pár képet a kanadai munkáról, most pedig az első képek is feltűntek Űrdongóról és Optimusról.

Caple Jr. korábban azt mondta, hogy a G1 terveit fogják felhasználni a Fenevadak korában, amit alátámasztottak a legfrissebb képekkel. Űrdongó G1-es dizájnját már korábban is használták az ŰrDongó-filmben, de a film végén alakot váltott, s a Volkswagen alakot lecserélte Camaróra. Ezt a dizájnt használják az új filmben is. Valójában mindkét Autobot megjelenése szinte teljesen megegyezik azzal, ahogy a 2018-as film legvégén láttuk. Optimus Fővezér kapott egy nagy hűtőrácsot, és a fülke körül pedig egy ezüstszínű csík fut körbe.

A hivatalos szinopszis szerint a Transformers filmszéria visszatér 14 évvel ezelőtt megszokott akcióhoz és látványvilághoz, amivel az eredeti Transformers-film magával ragadta a mozilátogatókat világszerte. A Fenevadak kora egy ’90-es évekbeli világjáró kalandra kalauzolja a nézőket, s a Maximalokat, Predaconokat és a Terrorconokat mutatja be az Autobotok és az Álcák között dúló harcban a Földön. A film alapjául szolgáló televíziós sorozat 1996-ban debütált és 1999-ben mutatták be az utolsó részt. A Beast Wars: Transformers a jövőben játszódik, az 1980-as The Transformers eseményei után. A sorozat az Autobotok és az Álcák leszármazottjait, a Maximalokat és a Predaconokat mutatja be, olyan transformereket fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak. A legismertebb vadak Airazor, aki sólyommá, Rhinox orrszarvúvá, a Maximalek vezetője pedig gorillává képes átalakulni.

A tervek szerint 2022. június 24-én mutatják be az új Transformers-filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

peter cullen
Filmek

Életműdíjat kap Peter Cullen, Optimusz fővezér hangja

Frank Welker után végre Peter Cullen is életműdíjat kap, amiért immár közel...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai

A lemezek több mint egy órányi extra anyagot tartalmaznak és az egyik...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Box Office: Visszafogott tempóban, de az Autobotok és Pókember harcát hozta a 23. hét

Őrületesen nagy jegyeladásokról nem beszélhetünk, szerényen kezdett a Transformers: A fenevadak kora.