Főoldal Filmek Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai
Filmek

Alternatív nyitójelenettel érkeznek a Transformers: A fenevadak kora lemezes kiadásai

A lemezek több mint egy órányi extra anyagot tartalmaznak és az egyik plusz jelenetben látható lesz Transit is, a filmhez tervezett egyetlen álca.

387
Transformers: A fenevadak kora
Forrás: Paramount Pictures

A Transformers-franchise legújabb filmje, a Transformers: A fenevadak kora, még júniusban gurult be a mozivásznakra, majd júlisban a digitális könyvtárakban is elérhetővé vált, most pedig október 27-től a hazai boltok polcairól is beszerezhetik végre a rajongók a fizikális példányokat. A hazai streaming premierről viszont még mindig nincsenek pontos információk.

A film mellé természetesen elég sok extrát is kapunk, a legtöbbet ráadásul magyar felirattal. A DVD-kiadáson három extrából válogathatunk majd, melyekből megismerhetjük, hogyan alkották újra a 90-es évek hangulatát, vagy éppen, hogy hogyan vették filmre a perui jeleneteket. A kiadó leírásai alapján azonban ezen nem lesznek rajta a félkész, illetve a kimaradt jelenetek sem, ellenben a Blu-ray, a 4K UHD és a limitált steelbook verziókkal. Ezek elvileg számos törölt jelenetet is tartalmaznak majd, például a film eredeti nyitányát is, melyben Optimusz megütközik Transittal. Ezekkel együtt pedig még több mint egy órányi bónusz tartalmat is kapnak a rajongók, melyekben feltárják nekik a forgatás és a robotok titkait egyaránt, például, hogy hogyan és miért közelítették meg a Beast-korszakot az alkotók.

A Transformers: A fenevadak kora ezúttal a kilencvenes évekbe kalauzolja a nézőit egy akciódús kalandra, melyben az Autobotoknak fel kell venniük a harcot Ostorral (Scourge) és csatlósaival világunk és a saját világuk, a Kibertron (Cybertron) megmentéséért. Ebben természetesen segítségükre vannak embertársaik is Noah Diaz (Anthony Ramos) és Elena Wallace (Dominique Fishback) személyében, valamint a transzformerek egy olyan csoportja, akiket élőszereplős filmen eddig nem még is láthattunk: a Maximálok. 

A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a további szerepekben pedig Peter Cullen (Optimusz fővezér/ Optimus Prime), Ron Perlman (Optimusz falkavezér/Optimus Primal), Pete Davidson (Délibáb/Mirage), Michelle Yeoh (Légpenge/Airazor), Peter Dinklage (Ostor/Scourge) és Colman Domingo (Unicron) hallhatóak.
A film a pozitív rajongói értékelések ellenére a franchise történetében a legkevesebbet hozta, de azért a fanoknak nincs mitől tartaniuk, hiszen jövőre például érkezik a második animációs Transformers-film, melyet moziban láthatunk, ilyenre pedig nem volt példa 1986-óta. A Transformers One Optimusz és Megatron eredettörténetére fókuszál majd, s bár ezt a sorozatokban sokszor feldolgozták már, kíváncsian várjuk, mit hoznak ki belőle a nagyvásznon.

Transformers: A fenevadak kora
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Chris Hemsworth szerepelhet a Transformers/G.I. Joe crossoverben

A színész nem egy, de két univerzumot is meghódíthat.

Transformers: EarthSpark
Sorozatok

Júniusban érkezik a Transformers: FöldSzikra második évada

Starscreamé lesz a főszerep a Transformers: FöldSzikra legújabb etapjában!

Transformers: A fenevadak kora
BREAKINGFilmek

A régóta várt Transformers és G.I. Joe crossover végre elkészül

A G.I. Joe szuperkatonái és Transformerek összefognak a filmvásznon.