Főoldal Sorozatok A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

203
A tűzben edzett férfi

A Netflix megtalálta az új John Creasy-t. Az Aquaman és az elveszett királyság főgonoszát alakító Yahya Abdul-Mateen II főszereplője és producere lesz a streamingszolgáltató A tűzben edzett férfi című sorozatának. A Deadline beszámolója szerint a Transformers: A fenevadak kora rendezője, Steven Caple Jr. executive producere lesz a sorozatnak, és ő forgatja az első két epizódot.

A sorozatot, amelyet a Netflix már korábban megrendelt, A.J. Quinnell Creasy regényeinek első két kötete, A ​zsoldos és A.J. Quinnell: Tökéletes gyilkosság alapján készítik. Mateen fogja alakítani Creasy-t, a különleges erők kitüntetett veteránját, akit poszttraumás stressz-szindróma gyötör, és aki megpróbál a megváltás útjára lépni. Amikor ezt a megváltást elveszik tőle, minden képességét be kell vetnie, hogy visszavágjon. Kyle Killen, aki nemrég írta a Netflix A félelem utcája 1. rész: 1994 sorozatát, ő lesz a sorozat showrunerje, írója és executive producere; Caple és Mateen szintén executive producerei lesznek.

Quinnell 1980-as regénye Creasy-t, a Francia Idegenlégió kiégett veteránját mutatja be, aki testőrként dolgozik egy gazdag olasz házaspárnál. Szoros kapcsolatot alakít ki munkaadóinak előrelátó fiatal lányával, és bosszúhadjáratra indul, amikor a maffia elrabolja őt. A könyvet először 1987-ben adaptálták filmre, Scott Glenn főszereplésével, egy kevéssé ismert európai akciófilmben; sokkal ismertebb azonban Tony Scott 2004-es feldolgozása, amely a cselekményt a kortárs Mexikóvárosba helyezte át. Denzel Washington alakította Creasy-t, és a támogató szereplők között volt Dakota Fanning, Christopher Walken és Mickey Rourke. A film nagy sikert aratott a közönség körében, a 70 millió dolláros büdzséből készült film 130 millió dolláros bevételt hozott.

A 2004-es film végén a főszereplő Creasy meghalt, ellenben Quinnell regényváltozatában túlélte a bosszút. A folytatásban elveszítette feleségét és gyermekét egy terrortámadásban Creasy, majd brutális kegyetlenséggel bosszút állt az elkövetőkön. Quinnell (Philip Nicholson angol író írói álneve) összesen öt könyvet írt 2005-ös haláláig.

A Netflix még nem tűzte ki a premiernapját a sorozatnak.

denzel washington and dakota fanning in man on fire
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.