Ragadozó

Upgradelték a Ragadozó páncélját Shane Black rebootjában

Nagyon döfi képek jelentek meg a Predator – A ragadozó című horror folytatásból, rajtuk a film főszereplőjével.

Nagyon döfi képek jelentek meg a Predator – A ragadozó című horror folytatásból, rajtuk a film főszereplőjével.

Összesen nyolc évet kellett várnunk, hogy Ragadozót lássunk a mozikban, de úgy tűnik, hogy megérte ennyit várni, mert a frissen bemutatott előzetesek egészen jót sejtetnek az ősszel érkező mozifilmhez. Most az Empire Magazine oldalán tűnt fel két új eddig nem látott kép a filmből, melyek között az egyiken teljes felszerelésben mutatják be nekünk Shane Black Ragadozóját.

Jól látható, hogy alapos változáson ment keresztül a Ragadozó, sokkal masszívabb páncélt kapott, amire szükség is lesz, hiszen az emberek mellett génkezelt, úgynevezett mega-predatorral is összetűzésbe kerül majd szeptember 13-tól a mozikban.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

A történet főhősei ezúttal nem a dzsungelben, hanem egy amerikai kisvárosban csapnak össze. Azonban az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikai térképüket más fajokéval frissítették az elmúlt évek során. Amikor a kertvárosban egy kisfiú rátalál egy különös tárgyra, véletlenül meghívót küld a Ragadozóknak a Földre, amiket csak egy ex-katonákból álló különleges osztag és egy hitét vesztett tudományos tanár lesz képes megállítani őket.

Total
0
Shares
Previous Article

Már forog a Men in Black spin-off a Thor sztárjával

Next Article

Frank Grillo ismét Crossbones visszatértét pedzegeti

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!